Escoles Escola Pia de Sarrià

Barcelona | 2016

Aquest curs els alumnes de segon de l’Escola Pia de Sarrià han estrenat Aules. Les classes s’adapten al nou projecte pedagògic “POJECTE SUMEM”. Atenent les necessitats que es generen a l’aula amb el nou projecte educatiu, amb l’objectiu d’ampliar escenaris didàctics i implementant un espai que possibiliti la interdisciplinarietat, les aules han de permetre i facilitar la interacció cooperativa en grup com l’entorn competencial d’aprenentatge idòniament i de treball de les actituds i habilitats.

A partir de la unió de dues aules, les transformem en un únic espai multifuncional on poder treballar amb l’alumne en espais diferenciats simultàniament. Aquesta zona de treball compartit podrà recuperar la seva intimitat tornant-se a dividir per promoure espais i moments de concentració garantint el confort acústic necessari.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Les taules i cadires es mantenen, d’aquesta manera els alumnes encara disposaran d’una superfície on treballar amb comoditat sigui amb medis digitals, tabletes o PC, així com el tradicional llibre, llapis i paper. El mobiliari pensat per garantir moviments ergonòmics correctes, incorpora rodes per poder moure’s i redistribuir amb més facilitat les taules a l’espai. Per això les formes i mesures de les taules encaixen entre elles per poder realitzar diferents composicions segons les necessitats de treball.

L’equip d’Efebé que ha fet possible la transformació de les primeres aules, estem satisfets de participar en aquest nou projecte.


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.