Grup Efebé forma part del Grup Papelmatic i juntament amb Papelmatic, Disnòrdic i HGS, aportem solucions que milloren la salut dels espais i de les persones.

Som experts en disseny, adequació, equipament i manteniment dels espais. Reformem escoles, oficines i residències de gent gran, sectors on es fa necessària una cura especial pels espais, que convertim en saludables, ergonòmics i eficients.

Convertim espais per viure, aprendre i treballar en llocs agradables que afavoreixen el benestar, amb la millor solució personalitzada per als nostres clients, gràcies al coneixement de les necessitats de les persones i les organitzacions, i al nostre compromís amb la comunitat i el Planeta.


Com fem les nostres reformes

Anàlisi i detecció de necessitats

Coneixement

Acompanyem les organitzacions en el procés de reflexió per implementar els canvis estratègics d’innovació. Aportant el nostre coneixement sobre les tendències dels sectors, transformem els espais per visibilitzar els valors i la cultura organitzativa, mitjançant sessions de cocreació amb els mateixos clients.

Disseny de l’espai

Creativitat

Dissenyem els espais posant les necessitats de les persones al centre de les organitzacions, sense perdre de vista les activitats que s’hi realitzen. Projectem solucions personalitzades que potencien el benestar i la salut i adoptem solucions eficients que compleixen amb criteris d’ergonomia, confort ambiental i sostenibilitat, per donar resposta a les problemàtiques de cada espai.

Execució del projecte

Project management, planificació i control

Realitzem una planificació econòmica i temporal per implementar el disseny projectat, és el nostre compromís amb els nostres clients. Duem a terme les reformes dels espais amb els nostres operaris especialitzats en cada tipus d’activitat i de cada ofici. Realitzem un seguiment i un reporting setmanal de l’evolució dels treballs.

Subministrament de productes i equipaments

Mobiliari

Seleccionem i instal·lem l’equipament adequat per cada espai i per cada activitat. Treballem amb criteris ergonòmics, materials naturals i duradors, amb un procés productiu respectuós amb el medi ambient. Dissenyem i fabriquem el nostre propi mobiliari amb origen de fusta certificada, vernissos a l’aigua no tòxics i de baixa emissivitat d’elements volàtils.

Acompanyament posterior

Gestió dels espais

Ens mantenim atents a les necessitats dels nostres clients. Vetllem per a la conservació dels edificis i dels espais i el funcionament permanent de les instal·lacions i el mobiliari, amb l’objectiu de minimitzar el nombre d’avaries i d’allargar la vida útil dels espais per fer-los més eficients i menys costosos. El coneixement dels espais dels nostre clients ens permet acompanyar-los en qualsevol canvi posterior.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.