La internacionalització de Grup Efebé

19/07/2021

Grup Efebé

El 2013 l’equip d’Efebé vam iniciar la nostra internacionalització emprenent el primer projecte fora d’Espanya. L’Anna Fornt, la directora de la companyia, i l’equip, vam viatjar a Khartoum (Sudan) amb l’objectiu de reformar i equipar 16 apartaments de la torre Quadron II per a New Horizons Projects. Aquesta organització volia oferir apartaments per a acollir executius occidentals en estades de mitja-llarga durada. Es tractava d’un projecte a mig executar amb plantes inicialment ja dividides en apartaments.

Aquest ha estat un dels projectes més complexos portat a terme per Efebé, no només per la tasca a realitzar, sinó també per les diferències culturals que, a vegades, arriben a endarrerir el desenvolupament del projecte.

internacionalització

Sudan és un país que importa gran part dels seus productes. Efebé tenia com a objectiu equipar els apartaments amb mobiliari i objectes adquirits al país, però també havia de transmetre una imatge de confort i modernitat.

L’escassetat i la poca durada de l’estoc en el mercat local va provocar que, finalment, s’hagués d’importar gran part dels materials. Aquesta tampoc resulta ser una tasca fàcil: el país només manté relacions internacionals per la importació de productes amb la Xina i Turquia.

El projecte va acabar el 2015 amb èxit, deixant una sensació de satisfacció a tot l’equip per haver superat el que nosaltres consideràvem un autèntic repte. El contrast entre la ciutat, el país i l’entorn occidental que volíem transmetre en aquest projecte va ser un gran treball molt enriquidor.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.