Oficines TransPerfect Istanbul: Disseny i reforma interna de les oficines

Istanbul | 2020

Dimensions: 240m2

Tipus d'intervenció: Disseny, reforma interna i equipament

Duració: 5 setmanes

L’equip de Grup Efebé hem executat un projecte de reforma interna de les oficines de TransPerfect Istanbul. El passat any 2020 vam realitzar el disseny i l’execució de l’espai intern de les oficines de la multinacional a Turquia.

L’oficina de TransPerfect es troba a Akaretler Row Houses, just a sobre del moll de Besiktas. De fet, el lloc es va construir fa més de cent anys com a allotjament addicional per al personal real al proper Dolmabahçe Palace. Actualment aquestes cases encara conserven el seu caràcter únic del segle XIX i les comoditats contemporànies.

Així doncs, des d’Efebé hem decidit protegir la bellesa estructural de l’edifici. Aquestes oficines s’han renovat més d’una vegada, per tant, alguns aspectes de l’espai preexistent, com ara el paviment de l’entrada i l’actual WorkCafè, hem preferit mantenir-los i jugar amb el contrast amb el nou equipament i la nova conceptualització de la modernitat de les oficines.

Vull una oficina com aquesta

Confort acústic

Per garantir un bon aïllament acústic hem utilitzat panells fonoabsorbents. Compten amb un disseny atractiu i, a més, existeix una gran varietat de formes, colors i mides. En aquest cas, hem escollit els colors blau i taronja, corporatius de l’empresa TransPerfect Istanbul.

Els hem col·locat a les parets de les sales de reunions i al sostre dels espais de treball, per tal de reduir la reverberació acústica que es genera en aquests espais. Així doncs, millorem la concentració i la productivitat, garantint el benestar dels treballadors.

Aquests panells de Feltouch estan fets de feltre i són la solució ideal per al confort acústic.

Recepció, WorkCafè, sales de reunions i espais de treball

En primer lloc, a l’entrada hem creat una zona de recepció que genera un raconet de benvinguda i alhora de sala d’espera.

També hem adaptat els espais per tal que disposin de dues sales de reunions, que anomenen Galata i Pera, inspirades en dos dels principals barris històrics d’Istanbul. A més, també hem incorporat una sala de reunió one-to-one.

Per últim, hem ideat un espai WorkCafè per fer els àpats, els descansos i també les reunions més informals.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.