Efebé participem al TransPerfect Mountain Challenge!

16/02/2022

Grup Efebé

L’equip de Grup Efebé hem fet una donació a la TransPerfect Mountain Challenge 2021.

Primer de tot, aquesta iniciativa l’organitza TransPerfect, una empresa multinacional de traducció i serveis lingüístics, amb oficines arreu del món. Concretament, n’hem dissenyat i equipat a Madrid, Barcelona, Berlín (Alemanya), Buenos Aires (Argentina) o Istanbul (Turquia), entre altres. En aquests moments estem en procés de creació dels seus espais de treball a Lisboa (Portugal) i Utrecht (Països Baixos).

A continuació, t’expliquem com hem participat aquest any i com funciona la TransPerfect Mountain Challenge.

TransPerfect Mountain Challenge

La iniciativa està dedicada a ajudar a AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), una organització sense ànim de lucre que dona suport a les famílies amb nens/es i adolescents amb càncer. Per a l’equip d’Efebé el compromís amb el càncer infantil és imprescindible. A més, coincideix que el divendres passat dia 4 de febrer se celebrava el Dia mundial contra el càncer 2022.

Donat que l’any 2020 no vam poder participar de la manera que ho hem fet els altres anys, aquí us compartim un vídeo del 2019. L’equip d’Efebé vam assistir a la cursa solidària que es va celebrar a Sant Iscle de Vallalta (Barcelona).

El 2021 hem participat fent una donació! Donades les circumstàncies generades per la Covid-19, malauradament no hem pogut assistir a la cursa presencialment, però tenim moltes ganes de participar a la propera edició. Així doncs, amb l’activitat organitzada aquest any passat restem expectants per conèixer la quantitat recaptada. Esperem reuneixi les expectatives de 60.000€ aproximadament com els altres anys.

Aquí et compartim un recull d’imatges de l’equip de Grup Efebé al complet amb les samarretes de la TransPerfect Mountain Challenge! Si vols més informació sobre la iniciativa o vols participar d’alguna forma aquest any nou, pots entrar aquí i descobrir com fer-ho. La cinquena edició se celebrarà el proper 4 de juny.

 

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.