Sis taules d’exterior per a residències de gent gran

10/05/2023

Grup Efebé

Les taules han de ser funcionals i segures per garantir la comoditat i la seguretat de les persones grans. Per això, és important que siguin prou àmplies per acomodar diverses persones alhora i estiguin construïdes amb materials resistents a la intempèrie per suportar les condicions climàtiques canviants. A més, les taules han de ser fàcils de netejar i mantenir per garantir-ne la durabilitat a llarg termini.

És essencial que les taules estiguin dissenyades amb vores arrodonides i sense arestes esmolades per evitar lesions i que estiguin a una alçada adequada per acomodar a les persones usuàries amb cadires de rodes.

A continuació, et proposem sis taules d’exterior per a persones grans.

 

1.Taula exterior Ypsilon

La Taula exterior Ypsilon és lleugera i manejable. Taula amb mecanisme de sobre reclinable, base de tres radis d’alumini i peu d’alumini extruït. Es pot combinar amb sobres de diferents mides i acabats.

Taula exterior Ypsilon

2.Taula d’exterior Tube

La Taula d’exterior Tube té una forma rodona caractéristica de la família Tube. La versió quadrada vol dir que una taula es pot col·locar directament al costat d’una altra, creant una sola taula que pot ser tan gran com vulguis.

Resistent i apilable, es pot utilitzar tant a interiors com a exteriors. Una taula les característiques formals de la qual la fan ideal per a zones urbanes, terrasses i jardins, tant a la llar com a bars i restaurants.

 

Taula d’exterior Tube

 

3.Taula Toledo

La Taula Toledo és ideal per a ús interior i exterior. Compta amb una estructura d’alumini pintat i sobre en compacte fenòlic del mateix color.

Taula Toledo

 

4. Taula Linear Café

La Taula Linear Café és ideal per generar un ambient confortable en espais exteriors. El taulell i la base estan fets d’acer galvanitzat amb un acabat de pols resistent a la intempèrie, mat i resistent als raigs UV, la qual cosa fa que la taula sigui adequada per a ús a l’aire lliure.

 

Taula Linear Café

 

5. Taula Noa

La Taula Noa és ideal tant per a ús interior com per a ús exterior. Compta amb sobre i potes injectats en polipropilè i, a més, està reforçada amb fibra de vidre a les potes. Protecció UV.

Taula Noa

6.Taula abatible Quatro Fold

La Taula abatible Quatro Fold es pot col·locar tant en exteriors com en interiors. El fet que sigui abatible permet alliberar espai quan no s’està usant. A més, el seu disseny és fàcil de combinar per generar ambients d’exterior confortables.

Taula abatible Quatro Fold

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.