Oficines Reforma interior d’una oficina i sales de gravació a Varsòvia

Varsòvia | 2023

Tipus d'intervenció: Reforma interior i equipament

Aquest projecte ha consistit en la reforma interior i l’equipament per a una nova oficina amb sales d’enregistrament de Transperfect a Varsòvia, Polònia.

El nostre client demanava un entorn innovador, autèntic i funcional. És per això que ens hem inspirat a generar espais frescos i estimulants per al personal, que alhora siguin funcionals, adaptats a les necessitats de cada equip de treball.

L’oficina es divideix a ala nord i ala sud. A la primera s’han dissenyat sales d’enregistrament i àrees de treball de suport per a aquest equip. En canvi, a l’ala sud s’ha plantejat tota una àrea operativa amb llocs de treballs anomenada zona Data Force.

Els diferents requeriments han estat clau per diferenciar zones dins de l’oficina i generar un WorkCafé com a àrea de connexió entre les dues ales, que permet la trobada entre empleats, la col·laboració amb reunions informals i racons de descans.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Open space

En aquests espais cerquem generar un ambient de treball que fomenti la interacció i la comunicació, generant sensació d’amplitud i aprofitant al màxim la llum natural de tota la planta.

Tot equipat amb mobiliari ergonòmic seleccionat sota criteris de seguretat i confort. A més, hem utilitzat acabats de fusta amb propietats fonoabsorbents per ajudar a millorar el confort acústic dels espais oberts.

També hem incorporat tons corporatius en punts estratègics tenint com a resultat espais harmònics que evoquen tranquil·litat i benestar.

 

Moble divisor multifuncional

Tot i que hem minimitzat barreres entre els llocs de treball, també hem volgut generar un punt focal per atorgar dinamisme a l’espai. És per això que hem dissenyat un moble tipus divisori repetit estratègicament al llarg de les files de taules, amb el qual hem pogut resoldre tècnicament el pas d’instal·lacions.

A més, actua com a mòdul de suport i de decoració per a cada grup de taules. Es compon de diferents elements de fusta dissenyats per albergar vegetació i per emmagatzemar objectes de treball, llibres, calendaris, etc.

 


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.