6 taules per generar espais flexibles a escoles i oficines

14/03/2023

efebe

Cada vegada és més comú disposar d’espais flexibles als entorns de treball i aprenentatge, com són els centres educatius o les oficines. Un element clau per aquest tipus d’espais són les taules. La seva funcionalitat és clau per la concentració, el treball en equip, la col·laboració, etc.

A continuació, en aquest article et presentem 6 taules versàtils per innovar a les escoles i oficines!

Taula Don

Dissenyada per Nadia Arratibel, la taula Don compta amb una estructura d’acer que irromp en l’espai per a omplir-lo d’aires industrials i amb la qual es combinen amb el taulell diverses fustes, laminatges o porcellànic. Amb un disseny fix o extensible, la taula Don es converteix en una barreja amb identitat pròpia plena de força que crea espais radicalment diferents.

Els acabats de la taula Don inclouen: xapa de faig o roure sobre MDF, HPL porcellànic sobre MDF, fènix sobre contraxapat. Com a accessoris incorpora passacables top acces, canal i la podem trobar en diferents llargs i dues alçades disponibles.

Mesa Don oficines ondarreta grup efebé

Taula operativa Up&Up

El model d’escriptori Up&Up està pensat per al benestar de les persones en el seu lloc de treball. La superfície és regulable en alçada, gràcies a un mecanisme automàtic, que ofereix la possibilitat de canviar de posició durant la jornada i de treballar fins i tot dempeus, per a afavorir la circulació i no sobrecarregar la columna vertebral.

El comandament up&down permet ajustar la taula i està integrat en el disseny de l’escriptori. Combina perfectament estètica i innovació i permet aconseguir, amb un petit moviment, un benestar postural superior. A més, gràcies al comandament de memòria, també és possible configurar de manera fàcil diferents alçades, fins i tot des d’un telèfon intel·ligent a través de Bluetooth®, i guardar fins a 4 configuracions.

Per a facilitar el treball diari, Up&Up compta amb accessoris que fan que tot estigui a l’abast de la mà: el pràctic calaix de papereria completa la composició amb la seva línia minimalista i a l’escriptori també se li pot agregar una torre d’emmagatzematge, perfecta per a desar documents i carpetes en posició vertical.

Mesa escritorio up$up de quadrifoglio

Taula Lex

La Taula Lex pertany a una col·lecció de taules versàtils dissenyades per a un ús flexible en espais públics o domèstics. El peu central inclou una elegant base d’alumini de 4 radis que dona identitat a aquesta funcional família. Les bases es fabriquen en una àmplia gamma de colors.

Les taules estan disponibles en tres alçades amb plaques de cocció en diferents materials i en formats rodons o quadrats. La col·lecció inclou taules amb taulell fix o abatible.

Mesa Lex para oficinas inclass grup efebé

Taula Tema

La taula Tema, dissenyada per Estudi Manel Molina, compta amb una estructura de tub d’acer cromada o lacada. Permet apilar fins a 10 unitats a terra i fins a 20 amb carro, per la qual cosa és una taula de gran apilabilitat pensada per a espais polivalents i altament funcionals, des d’aules de formació a universitats o escoles.

La taula disposa de carro de transport i peus de feltre com a accessoris.

mesa tema para escuelas grup efebe

 

Taula UDA

La taula UDA pertany a la col·lecció UDA (“estiu” en basc). Està basada en línies dinàmiques i orgàniques, que defineixen l’estructura metàl·lica de la peça, de tal manera que tracen un dibuix simple i estructural allà on se situïn. Helena Rohner, en col·laboració amb la directora de producte d’Ondarreta, Nadia Arratibel, aconsegueix traslladar l’esperit del disseny de les seves joies a aquesta peça de mobiliari lleugera i versàtil, que permet a més una àmplia gamma cromàtica en la seva estructura.

En coherència amb la línia de sostenibilitat dels dissenys d’Helena Rohner, aquesta taula està feta amb el nou acabat PET 100×100 reciclat. Un material compost de reciclats i polímers postconsum. Compta amb un acabat llis mat, amb propietats antitaques i hidrofòbiques que li donen la possibilitat d’ús tant en interiors com en exteriors.

mesa uda ondarreta grup efebé

 

Taula Emo-Table

La Taula Emo-Table és més que una taula auxiliar. Destaca per la seva adaptació, funcionalitat, ergonomia, flexibilitat, tecnologia i innovació.

El disseny de la taula auxiliar Emo-Table inclou un portabosses i portaampolles, com a detall de cortesia i confortabilitat, reforçant els conceptes d’higiene, ordre i seguretat. Compta amb un disseny minimalista que facilita l’ordre i l’emmagatzematge amb la possibilitat de ser apilades o la facilitat per netejar-les.

Taula Emo-Table

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.