Oficines Reforma interior d’oficines i sales de gravació a Milà

Milà (Itàlia) | 2023

Dimensions: 400,73 m2

Tipus d'intervenció: Reforma interior

Duració: 4 setmanes

Es tracta d’un projecte de reforma interior que buscava transformar l’espai actual, deteriorat pel temps i sense gràcia, per adaptar-lo a una nova imatge corporativa. L’estudi s’ubica en dues plantes a un edifici residencial antic de la ciutat de Milà (Itàlia).

L’empresa Lylo Studios té una trajectòria important al sector de l’enregistrament, però l’emplaçament en aquesta oficina en particular era molt precària. Si bé és una situació ideal per temes acústics, també és veritat que precisament per ser un semisoterrani se’ns van plantejar diversos desafiaments que vam haver de resoldre en el camí.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Il·luminació òptima

Intentem aprofitar al màxim la poca llum natural que entrava a l’oficina, mantenint certs estàndards i condicions d’il·luminació. Els serveis d’aquesta empresa (música, enregistrament i so) impliquen sensibilitat, confort i calidesa.

Com a resultat, hem aconseguit generar diferents tipologies d’espais dins de tota l’oficina on la llum va d’acord amb el flux d’activitats de cada zona. Amb joc de llums i ombres generem sensacions d’amplitud en espais reduïts, evitar enlluernaments i proporcionar un flux d’il·luminació ideal per a ambients de treball.

Personalització dels espais

Hem donat una imatge jovial i fresca a l’oficina sense perdre la identitat corporativa. Tenint en compte que els espais eren reduïts, els tons predominants havien de ser clars. Contrastem tons corporatius blaus i taronges per associar la marca i tons grisos per contrastar la vivacitat dels anteriors.

A més, per donar un toc personal a l’oficina hem incorporat un mural amb al voltant de 30 projectes de Lylo al passadís com a avantsala a les sales d’enregistrament. Un racó “gris” del semisoterrani, transformat en una paret viva amb il·luminació, plantes i un bon record de projectes anteriors.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.