Oficines Nova seu de TransPerfect amb oficines híbrides a Lisboa

Lisboa | 2022

Dimensions: 744 m2

Tipus d'intervenció: Disseny i reforma integral

Duració: 14 setmanes

L’equip de Grup Efebé hem fet el disseny i la reforma integral de la nova seu de TransPerfect a Lisboa. Unes oficines híbrides instal·lades a la capital de Portugal per adaptar el nou model de treball de la multinacional.

L’empresa TransPerfect ha confiat, una vegada més, en el nostre equip tècnic i d’obra. Concretament, les seves oficines estan situades a l’avinguda D. Joao II, una localització privilegiada amb vistes al mar.

L’objectiu d’aquest projecte era transformar l’entorn de treball en un espai atractiu i funcional, adequat per garantir el benestar de les persones que hi treballen. Amb aquest projecte s’inicia un creixement a nivell europeu per a la multinacional, amb noves oficines a diferents països, que seguiran un mateix estil, un repte per reforçar la identitat corporativa de TransPerfect.

La multinacional ha implantat un model de treball híbrid per al personal que hi treballa. Ara, l’adaptació d’aquest model a través dels espais ja és una realitat. Hem creat un nou entorn eficient que combina espais per a la concentració amb d’altres adaptats per al treball en equip. Tot plegat dissenyat i fabricat a mida per Efebé, adaptant cada racó de les oficines a les necessitats que ens va comentar l’equip per les diferents tasques que duen a terme. Per exemple, formacions grupals, cabines o sales de reunions.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Co-creació en equip

L’equip també gaudeix d’una zona de WorkCafè, per millorar els vincles entre el personal i fomentar petits moments de desconnexió. Compta amb una illa al centre que fa de l’office un punt de reunió.

A més, hem apostat per espais de co-creació amb el nostre mobiliari versàtil Manual Thinking i grades, acompanyades dels coixins Sentat, una opció ergonòmica i estèticament ideal. També hem incorporat gronxadors per generar racons de desconnexió i relaxació dins l’espai de treball.

Confort acústic

Hem incorporat cabines tractades acústicament per poder parlar per telèfon, fer videotrucades de forma aïllada o reunions sense molestar ni ser destorbat per la resta de l’equip.

Els entorns d’oficina exigeixen racons que mantinguin la privacitat, per això s’han tractat acústicament. Així, hem creat diferents zones independents dins l’oficina, per afavorir a la concentració del personal, ja que la falta de confort acústic pot afectar negativament en el benestar, la salut i la productivitat.

L’oficina també compta amb una sala de reunions one-to-one per millorar la comunicació directa.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.