Oficines Adequació de les oficines de TransPerfect Barcelona

Barcelona | 2022

Dimensions: 291,8 m2

Tipus d'intervenció: Adequació d'oficines

Duració: 8 setmanes

L’equip de Grup Efebé hem adequat les oficines de Transperfect Barcelona.

Les oficines estan situades a l’emblemàtic Edifici Generali de l’arquitecte Lluís Bonet i Garí. Concretament, es troba al Passeig de Gràcia de Barcelona. L’edifici està inclòs a l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya. Generali està portant a terme l’adaptació de l’edifici a les noves normatives d’accessibilitat, actualitzant, així, totes les seves oficines.

La multinacional TransPerfect continua expandint-se a un ritme espectacular. Per això, ha volgut agafar una planta més d’aquest edifici. El projecte s’ha basat en l’adequació de l’espai atorgat per Generali a les necessitats de les persones i l’organització, generant un entorn corporatiu que reconegui els valors de l’entitat.

Amb una decoració cuidada i una estètica sempre minimalista i actual, l’oficina compta amb diferents entorns: un espai de treball, una sala de reunions one-to-one i una cuina office.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Cuina office

L’office que hem dissenyat és un espai amb encant on es generen totes les relacions socials.

Per aprofitar l’espai, hem inclòs dos racons. El primer, amb tamborets alts amb accés al marbre, que permet tenir-ho tot a mà. L’altre, està adaptat amb coixins ergonòmics per a desconnectar al costat de la finestra.

També és un entorn ideal per fer reunions informals o per concentrar-se de forma individual, ja que queda aïllat de la resta de l’equip amb una mampara de doble vidre.

Entorn natural

La fusta clara que hem utilitzat per al recobriment de l’office i el moble d’entrada als banys aporta calidesa a l’espai.

Les noves oficines de TransPerfect compten amb molta llum natural, cosa que influeix en l’estat d’ànim i aporta un millor rendiment.

Així doncs, la planta està oberta per aprofitar la llum, però l’office queda aïllat, per tal de millorar el confort acústic.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.