Altres sectors Reforma dels apartaments de Quadron Tower II a Sudan

Khartoum (Sudan) | 2013

L’equip de Grup Efebé vam fer un projecte de reforma dels apartaments per a New Horizons Projects a Khartoum, Sudan.

L’obra consistia en la rehabilitació de 4 pisos existents en 16 apartaments principalment pensats per a viatges de negocis. L’edifici on es troben aquests apartaments s’anomena Quadron Tower II i està situat al centre de Khartoum. Com sempre treballar amb l’equip de Quadron Investment va ser una delícia. Ens vam sentir en tot moment com a part del seu equip, en un país on no és fàcil dur a terme un projecte d’aquestes característiques.

A més, l’equip d’Efebé vam fer molts viatges per tal d’agilitzar el ritme de treball. Comptàvem amb una interlocutora allà i una persona encarregada de la gestió de l’obra que estava a Khartoum però rebia les direccions des de l’equip de Barcelona. De fet, aquest projecte va ser la porta d’entrada a la nostra internacionalització.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Què vam fer?

El projecte contempla des de la distribució, el disseny i la reforma dels apartaments fins a la gestió de tot l’equipament.

A Sudan no fabriquen de forma que tot el mobiliari i accessoris els havíem d’importar. Vam seleccionar equipament que provenia d’un fabricant català. A més, vam portar fins i tot roba de llit, tovalloles i tots els elements de decoració que no es podien localitzar a Khartoum.

Estil occidental i tendències del Sudan

Els apartaments compten amb habitacions dobles i, concretament, dos d’ells són individuals.

Volíem crear un entorn agradable i innovador, que alhora representés els valors de la seva cultura. Així doncs, vam combinar el disseny occidental que més identifica els nostres projectes amb una decoració basada en els colors més representatius de la zona. Coixins, llençols i parets van rebre aquesta decoració.


Equipaments relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.