Altres sectors Projecte de reforma d’un habitatge a Barcelona

Barcelona | 2020

Dimensions: 150 m2

Tipus d'intervenció: Reforma integral d'habitatge

Aquest projecte ha consistit en la reforma d’un pis situat a la zona alta de Barcelona. L’equip de Grup Efebé ens hem encarregat del disseny i les obres de l’habitatge en qüestió. 

El primer que hem fet és la distribució de l’espai, juntament amb els clients, a través d’un procés de cocreació comú. Per tal d’executar l’obra de forma òptima i satisfer les necessitats del client, cal que coneguem els seus interessos. 

L’encàrrec del client buscava la creació d’una llar acollidora, estètica i funcional per la vida diària. L’habitatge, destinat com a primera residència, compta amb 150 m2. Per això, hem creat una imatge moderna, amb la domòtica molt present en el pis.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Menjador i cuina sense divisions

L’espai compta amb grans finestrals que aporten molta llum a la sala principal de l’habitatge. A més, hem distribuït la sala principal de forma que la cuina esdevingui partícip de l’espai de menjador de la casa. Així, hem generat un espai gran i obert que facilita la comunicació entre les dues sales. 

Tant a l’espai de cuina com al menjador hem dissenyat el mobiliari, que ha estat executat per un fuster. També hem incorporat una xemeneia que combina perfecte amb el disseny del menjador. Apagada sembla únicament un element decoratiu, però encesa es converteix en un element acollidor, que s’integra molt bé amb la fusta i no embruta, ja que no utilitza llenya.

Adequació general

Per tal d’estalviar espai i afavorir la continuïtat visual, hem incorporat portes corredisses en dos punts de l’habitatge. En primer lloc, a l’entrada es combina un armari amb un espai endreçat per seure i arreglar-se per marxar. Una porta corredissa és útil per aquest tipus d’emmagatzematge que s’utilitza amb molta freqüència i demana un accés ràpid i fàcil. També, el dormitori principal compta amb portes corredisses que comuniquen amb el vestidor. 

A més, hem adequat portes, finestres i falsos sostres. Hem fet una nova instal·lació de calefacció per radiadors i també de climatització per sostres. També hem incorporat paviment fet amb parquet de fusta. Als lavabos, hem subministrat tot l’equipament, hem dissenyat mobiliari executat per un fuster i, destacar, els acabats amb micro ciment.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.