Altres sectors Reforma del local de celebracions Tot Teu a Cervelló

Cervelló | 2020

Dimensions: 210m2

Tipus d'intervenció: Adequació de antic local destinat a taller de cotxes reconvetit a espai de jocs infantil TOT TEU

Duració: 6 setmanes

L’equip de Grup Efebé hem executat un projecte de reforma al local de celebracions Tot Teu de Cervelló.

Inicialment, el local era un taller mecànic amb condicions antigues. L’equip de Grup Efebé l’hem convertit en un espai lúdic i d’oci infantil, a través d’un projecte d’adequació i equipament de l’espai. A més, també l’hem adaptat a la normativa actual.

En l’actualitat, aquest espai es pot llogar per fer festes infantils privades. Compta amb tot l’equipament necessari per passar-s’ho d’allò més bé. A més, també s’hi fan activitats i s’imparteixen classes de música, amb un espai adaptat amb tot el material adient.local de celebracions

Et presentem els seus nous racons…

Zona polivalent. Aquest espai està ambientat per poder jugar i fer activitats lúdiques. Hem incorporat un parc d’entreteniment infantil amb una piscina de boles. A més d’aquest, un recorregut psicomotriu amb espais per seure i jugar amb la televisió o fer activitats dinàmiques, amb una perxa amb roba per poder-se disfressar. Pels nens i nenes més grans i pels pares i mares, el futbolí és ideal per jugar una estona i desconnectar.

Espai lúdic. Foto: Joan Azorín

Sala de música. Es tracta d’un espai petit que està ben condicionat per fer classes especialitzades.

Sala de música. Foto: Joan Azorín

Zona d’office i de seure per pares. Espai on et pots servir alguna beguda o simplement seure al sofà i observar que està passant al voltant.

Zona d’emmagatzematge. Sala on es guarda tot el material per les diferents sessions.

Zona de banys. Hem adaptat els banys per fer-los ergonòmics i estèticament agradables. A la imatge a continuació podeu veure el resultat. A més, també compta amb una zona amb canviador amb una pica.

Zona de banys. Foto: Joan Azorín.

Zona exterior. L’espai compta amb un pati exterior per poder fer activitats a l’aire lliure quan fa bon temps. Hem col·locat gespa artificial per fer activitats dinàmiques i de psicomotricitat.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.