“Dissenyem les escoles del futur”, Efebé a l’Ara Criatures

26/10/2020

efebe

Aquest dissabte 24 d’octubre, l’Ara Criatures ha publicat una entrevista a l’Anna Fornt, directora de Grup Efebé, on explica com dissenyem les escoles del futur.

Juntament amb Fundació Tr@ms i Segell SMART, Efebé hem creat els Espais Fluids d’Aprenentatge (EspaisFluAp), el disseny escolar ideal pels centres educatius més innovadors. Una aposta transformadora per ensenyar i aprendre fent ús de les noves metodologies pedagògiques.

T’ajudem a potenciar el treball en equip i per projectes i incrementar el pensament crític dels estudiants. A més, per crear les escoles del futur, hem creat espais experiencials, que estimulen la creativitat i la participació. També ajuden a assolir competències com parlar en públic, fer presentacions o combinar treball individual, en equip o per projectes. Els Espais FluAp estan preparats per aprenentatges que van més enllà dels coneixements teòrics i cada vegada són més importants pel futur.

Quins són aquests espais?

Debat, Reflexió, Col·laboració, Recerca, Experimentació i Creativitat.

A més, amb la situació generada per la Covid-19, creem espais oberts i amplis. Aquests compten amb equipament FluAp, que ajuda a establir distàncies i seguir les mesures adequades.

T’interessa transformar la teva escola?

Si tens interès en saber més sobre les aules del futur, només cal que entris aquí.

escoles del futur

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.