Altres sectors Portem l’accessibilitat a la Cooperativa Rocaguinarda

Barcelona | 2019

Dimensions : 95 m2

Tipus d'intervenció  : Adequació de l'accés i el bany per fer-los accessibles. Creació d'un nou aparador i renovació de l'enllumenat i les instal·lacions

Duració: 5 setmanes

Grup Efebé hem dut a terme un projecte per transformar les instal·lacions de la Rocaguinarda, una cooperativa barcelonina sense ànim de lucre amb voluntat de servei a les persones i a la cultura.

La Cooperativa Rocaguinarda està situada al barri del Guinardó i va néixer l’any 1978. Des d’aleshores, s’han renovat a través de projectes i les necessitats dels socis i sòcies, sense deixar de ser fidels als seus principis.

Es tracta d’una entitat reconeguda al barri per la seva implicació solidària i cooperativa. Reivindiquen sempre la botiga de barri amb una constant activitat transformadora, econòmica i social. La cooperativa pretén apropar la cultura i el lleure als veïns i veïnes del Guinardó. També, adopten formes de consumir i produir de la manera més responsable protegint i conservant el medi.

Des de la nostra perspectiva, hem buscat renovar la seva imatge i posar en normativa l’espai de la cooperativa. Així, aconseguim fer-lo més ergonòmic i de qualitat, sense allunyar-nos de la seva imatge base corporativa senzilla i propera.

Pel que fa a l’accessibilitat, hem eixamplat la zona d’accés incorporant una rampa accessible. Tenint en compte les necessitats dels diferents assistents, també hem fet que el lavabo interior sigui més accessible.

Finalment, un dels aspectes principals per aconseguir que un espai sigui estèticament adequat i que generi productivitat i benestar és la il·luminació. Hem instal·lat una lluminària que afavoreix un entorn més atractiu i visible. A més a més, també hem col·locat noves vitrines expositores a l’entrada amb un moble de fusta de material sostenible, que respecta el medi ambient.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.