Escoles Nou equipament als espais d’infantil del centre Nou Patufet

Barcelona | 2022

Grup Efebé hem equipat els espais d’infantil del centre educatiu Nou Patufet, situat al cor del barri de Gràcia de Barcelona.

El centre Nou Patufet es defineix com una escola oberta al barri, un centre innovador que promou un aprenentatge cooperatiu i posa l’educació al centre per a la construcció de les identitats personals dels seus alumnes.

L’espai escolar juga un paper fonamental en l’aprenentatge. Així doncs, entenent l’escola com un espai holístic, hem portat la innovació educativa a tots els racons, adequant-los al projecte educatiu i pedagògic del centre. Amb el procés de remodelació de les aules d’infantil hem volgut transformar els espais perquè aquests esdevinguin per sí sols entorns d’aprenentatge. 

En aquest projecte hem incorporat mobiliari FluAp, una col·lecció de disseny i fabricació pròpia validada per Fundació Tr@msSegell SMART i Binomi Tecnopedagogia.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Mobiliari fet a mida

El nou mobiliari del centre està fet de fusta tricapa d’avet, amb certificació PEFC.

Les grades de fusta Avet generen una aula polivalent ideal per aprendre jugant. Un teatre, una dinàmica musical, una sessió de lectura de contes, etc. Per completar aquest racó hem incorporat bancs mòbils, fàcils de mobilitzar i d’endreçar.

També hem generat un racó de reflexió amb pufs i arbres de lectura Baobab, amb branques per emmagatzemar contes.

Una aula FluAp

Es tracta d’un Espai FluAp (Espai Fluid d’Aprenentatge). Un entorn adaptat per fomentar la participació, la creativitat i la motivació de l’alumnat i de l’equip docent.

Aquesta col·lecció de mobiliari està dissenyada i fabricada amb les dimensions adequades per als seus primers anys de vida. A més, genera espais innovadors d’aprenentatge posant a l’alumne en el centre de totes les decisions.

 


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.