Escoles Laboratori de biologia – Escola Súnion

Barcelona | 2018

Dimensions: 70m2

Tipus d'intervenció: Reforma integral d'adequació i euipament per a laboratori de biologia

Duració: 4 setmanes

Efebé ha estat treballant en l’obra del laboratori de biologia de l’Escola Súnion, incorporant les directrius i recomanacions de la norma EN-14056 per a mobiliari de laboratori.

Amb aquest projecte, s’ha volgut adequar l’actual laboratori, donant-li un aspecte renovat, a partir del disseny, el subministri i el muntatge de tot el nou mobiliari i les execucions de les noves instal·lacions i acabats superficials, convertint-lo també, en un espai més funcional i polivalent.

Els objectius principals plantejats amb la nova proposta de disseny són:

  • Captar l’atenció dels infants i generar ganes d’aprendre
  • Motivar als infants per anar al laboratori
  • Crear espais amb flexibilitat
  • Equipar l’espai amb mobiliari ergonòmic que garanteixi la màxima eficiència i higiene postural
  • Potenciar la marca de l’escola incorporant els colors corporatius

És per això, que s’han emprat materials resistents i fàcils de netejar, que aporten lluminositat a través dels mobles alts i prestatgeries. Un mobiliari de la gamma estratificat plàstic construït a partir de panells de partícules d’estratificat plàstic no deformables, resistents mecànicament i que compleixen normes internacionals de despreniment de vapors tòxics i reacció al foc.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.