Escoles Aula de debat circular – Escola Súnion

Barcelona | 2018

Dimensions : 54m2

Tipus d'intervenció: Reforma integral equipament per acondcionar auda de debat

Duració: 2 setmanes

Un altre dels projectes dissenyats per a l’Escola Súnion, a Barcelona, és una aula de debat circularL’objectiu d’aquest projecte era adequar l’espai de l’aula per crear un espai de debat amb un aspecte més renovat i una distribució polivalent.

Per tant, un dels punts claus ha estat millorar la utilització i aprofitament de l’espai. Per fer-ho, ens hem decantat per un disseny circular que ofereix un ambient de debat distès amb una visibilitat adequada.

S’ha inclòs el subministrament i muntatge de tot el nou mobiliari. També s’han canviat de situació algunes instal·lacions per a centrar i millorar la visió dels alumnes a la pissarra. Per últim, s’han adequat els acabats superficials de paviment i revestiment de l’aula.

Com a punt a destacar, és important assenyalar el material utilitzat en aquesta aula de debat.  Per una part, el material de fabricació de les taules és fòrmica, un material altament resistent al ratllat, a l’abrasió, a la fricció i a la calor seca. Per l’altra part, la seva superfície és hidròfuga i resulta higiènica i, sobretot, molt fàcil de netejar.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.