Escoles Escola Joan Pelegrí

Barcelona | 2016

Aquest curs els alumnes de primària de l’Escola Joan Pelegrí han estrenat Pati. El projecte d’adequació ha buscat diferenciar dues zones:
Una apta per als més petits amb paviments tous de cautxú de diferents colors que segueixen formen orgàniques i delimiten àmbits de jardineria on poder conrear i aprendre.

Una altra de major dimensió en la que s’ha tractat superficialment el paviment amb pintures especials antilliscants i resistents adequades per a la pràctica de l’esport prèvia preparació de la superfície per eliminar totes les irregularitats i fissures del pati existent. Les pintures de diferents colors delimiten la zona de pista esportiva, de dimensions reglamentàries, de la zona de pas perimetral.

Per separar la zona de paviment de cautxú dels més petits de la pista s’han incorporat unes xarxes que es poden córrer en funció de l’ús que se li doni en cada moment a l’espai exterior.

El bon condicionament de les zones lúdiques exteriors dut a terme per Efebé permet tenir espais on educar satisfactòriament als nens i transmetre els valors del centre jugant o practicant esport.


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.