Escoles Adequació dels menjadors de les Escolàpies Sant Martí

Barcelona | 2020

Dimensions: 165m2

Tipus d'intervenció: Reforma integral del menjador de professors i millora acústica i lumínica del menjador dels alumnes

Duració: 4 setmanes

L’equip d’Efebé hem realitzat un projecte d’adequació dels menjadors del centre educatiu Escolàpies Sant Martí.

Es tracta d’una escola que es troba al districte de Sant Martí de Barcelona, concretament al barri del Clot. Aquest centre compta amb un model educatiu molt innovador. De fet, promou un projecte educatiu per acompanyar als nens i nenes i les seves famílies per tal de fer-los créixer com a persones competents i compromeses a nivell social.

A continuació, detallem què hem adequat amb aquest projecte a les Escolàpies Sant Martí.

Confort acústic

Hem millorat el confort acústic dels dos menjadors del centre, el dels alumnes i el dels treballadors: professors, secretaria, monitors i neteja. Per fer-ho, hem col·locat panells fonoabsorbents al sostre d’aquest espai. Aquests elements absorbeixen el soroll i, en conseqüència, redueixen la reverberació acústica que es genera als menjadors.

l’adequació dels menjadors dels alumnes i professors a Les Escoles Píes de Sant Martí, a Barcelona. Projecte d’Efebé.

Menjador de les Escolàpies Sant Martí. Foto: Joan Azorín.

Confort lumínic

A nivell d’il·luminació, tant al menjador dels alumnes com al dels professors, hem instal·lat lluminàries noves suspeses del sostre. Aquests espais demanen un confort lumínic òptim per la salut visual dels nens i nenes a l’hora de dinar i del personal docent.

Adequació dels menjadors de les Escolàpies Sant Martí

Menjador de professors Escolàpies Sant Martí. Foto: Joan Azorín.

Ergonomia i seguretat

El menjador dels professors l’hem renovat completament perquè estava molt envellit. En primer lloc, hem fet la fusió de dues sales petites per fer un menjador més gran enderrocant la paret que els separava.

Per últim, hem col·locat un nou paviment resistent vinílic amb acabat de fusta per fer l’espai més acollidor. A més, els colors de les parets i els panells potencien la imatge corporativa de l’escola amb l’ús dels colors corporatius. També hem col·locat un nou moble de cuina-office combinant el blanc i la fusta natural, que conté tots els armaris d’emmagatzematge, estanteries, una pica i l’equipament necessari per a l’espai de menjador pels adults.

Adequació dels menjadors de les Escolàpies Sant Martí

Menjador de professors Escolàpies Sant Martí. Foto: Joan Azorín.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.