L’evolució del logotip de Grup Efebé en 25 anys

25/01/2023

Grup Efebé

Durant 25 anys Grup Efebé hem evolucionat sense parar i aquest 2023 ha arribat el moment de fer-nos un reconeixement. Durant tot aquest any farem diverses publicacions en el marc dels 25 anys per recuperar els nostres inicis i analitzar com hem arribat fins on som ara. La nostra identitat corporativa sempre s’ha regit per uns mateixos valors. Tot i així, ens fa il·lusió emmarcar l’evolució dels logotips que ens han anat definint des de 1998 fins ara.

En aquest article Grup Efebé expliquem detalladament l’evolució del logotip durant aquests 25 anys.

Primer logo: 1998

El primer de tots representa l’inici de Grup de Promoció i Disseny Efebé SLU.

Segon logo: 2014

Aquesta proposta es crea juntament amb el naixement del Grup Papelmatic. D’aquesta manera, s’aposta per buscar una identitat corporativa pròpia per Grup Efebé, que alhora s’uneixi amb la imatge de Papelmatic.

Com ho fem? Mantenint els tons de cada organització, es comparteix un format similar per cada empresa (Papelmatic, HGS i Grup Efebé) amb uns cercles previs al naming. A través d’aquestes icones  podem intuir la forma del paper higiènic, el producte més representatiu i amb el qual va començar la seva història Papelmatic (PAPEL AUTOMÀTIC) l’any 1965.

Pel naming EFEBÉ s’acompanya un nou claim corporatiu que defineix els serveis de l’empresa: “Redefinim espais”.

Tercer logo: 2018

L’any 2018 celebrem els 20 anys de Grup Efebé. Amb l’excusa de l’aniversari creem un nou logotip. En aquest cas, amb l’eslògan que ens ha acompanyat des de llavors: “Espais per viure, treballar i gaudir”. Així doncs, fa referència als tres sectors principals amb qui treballem: espais adaptats per a persones grans, oficines i centres educatius.

Quart logo: 2023

Per acabar l’evolució del nostre logotip, aquest any hem volgut dissenyar un format específic pels 25 anys. Hem volgut destacar el número vint-i-cinc amb el mateix estil i to dels cercles que acompanyen Efebé des de 2014.

Tot i que en aquest cas no hem inclòs un claim, durant el 2022 hem redefinit la nostra missió, visió, valors i propòsit, que usem per definir per què fem el que fem: “Transformem espais per canviar-te la vida”.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.