Grup Efebé complim 25 anys transformant espais per canviar-te la vida

02/01/2023

Grup Efebé

Aquest 2023 Grup Efebé complim 25 anys!

Comença un any especial que volem compartir amb tot el nostre equip, els nostres clients, proveïdors i col·laboradors per la confiança dipositada en nosaltres durant tot aquest temps.

Des de 1998 treballem per satisfer les necessitats de les persones a través de la transformació dels seus espais de treball, aprenentatge i vida. Durant l’any 2022 hem formalitzat el nostre propòsit amb diferents sessions de cocreació amb tot l’equip d’Efebé: “Transformem espais per canviar-te la vida”. Aquest concepte defineix la nostra forma de treballar, és el motiu pel qual Grup Efebé és una realitat. Amb cadascun dels nostres projectes volem prendre les decisions més adequades per tal de fomentar el benestar del personal i els usuaris/àries en el seu entorn laboral, promovent la innovació i la creativitat.

A més, hem alineat els valors que ens representen perquè s’adeqüin a aquest propòsit: compromís, honestedat, coherència, eficiència i transformació sostenible. La innovació forma part del nostre ADN per treballar conjuntament amb els nostres clients perquè disposin de millors espais i edificis on treballar. La nostra feina té sentit si els espais que projectem donen resposta als objectius i reptes de futur que hem treballat amb les organitzacions.

Els 25 anys de Grup Efebé

Grup Efebé neix l’any 1998 per donar resposta a les necessitats de gestió i expansió dels immobles de l’Empresa familiar, Papelmatic. L’Anna Fornt emprèn un negoci amb molta il·lusió d’aportar la seva expertise sobre l’arquitectura interior amb un format propi: Grup de Promoció i Disseny Efebé S.L.U. Vol posar a disposició dels clients l’experiència en la gestió de millora i adequació d’entorns professionals amb la finalitat de crear espais on poder treballar millor.

S’integra a HGS l’any 2003 i a partir d’aquesta data reorientem la nostra activitat cap a l’adequació d’espais de treball, de vida i de lleure. La nostra proposta de valor es volca en transformar els espais professionals d’escoles, oficines, residències per a gent gran, centres mèdics i centres esportius en entorns saludables i eficients. Mantenim el nostre ADN en la cerca constant de solucions, materials i mobiliari capaços d’adaptar-se a les formes de treballar presents i futures. A més, es defineix un servei integral 360º des del projecte fins a l’execució dels treballs.

Ens defineix una constant evolució per millorar les condicions dels treballadors/es en els diferents entorns laborals. Lany 2007 incrementem la cartera de serveis amb una la gestió integral del manteniment. El coneixement profund dels espais dels nostres clients ens mou a ajudar-los en l’externalització de la seva gestió. Vam començar amb una petita oficina a Cornellà de Llobregat, compartint oficines amb els companys de Papelmatic. El 2008 neix Grup Papelmatic format per Grup Efebé, Papelmatic, Disnòrdic i HGS.

Uns anys més tard, el 2014, iniciem el nostre procés d’internacionalització. Primer amb un projecte a Khartoum (Sudan) i, posteriorment, a diferents països europeus com França, Alemanya, Bèlgica o Itàlia. També, el 2017 creuem l’Atlàntic cap a Argentina.

El 2015 fem una aposta per la Responsabilitat Social Empresarial (RSE) com a una eina de gestió ètica i bon govern. Durant l’any 2012 havíem iniciat l’aposta per l’Etiqueta Responsable com a eina per estructurar i oficialitzar les accions que ja portàvem a terme. A poc a poc implementem la gestió de la RSC a tots els nivells de l’organització, a través d’un procés d’implantació del sistema IQNEt SR10.

El 2018 traslladem la nostra oficina tècnica al Guinardó per facilitar la conciliació als nostres equips tècnics i estar més a prop d’alguns dels nostres clients. Aquest mateix any obtenim el certificat de Qualitat ISO9001 de 2015. El 2019 aconseguim una certificació com a Empresa Positiva per part de l’organització TSR amb la iniciativa Edificis positius de la qual formem part. Som membres de la comissió de treball empresa saludable i dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de Respon.cat. També en 2019, entrem a formar part de la junta directiva. 

L’any 2020 es va marcar pels grans esforços individuals i col·lectius. Des d’un inici ens vam posar mans a l’obra i va sortir la qualitat personal i professional de tot l’equip tan excepcional que formem la família d’Efebé. Com sempre, treballant per fer gran aquest projecte dia a dia de forma compromesa i incansable. Vam iniciar un procés de disseny i fabricació pròpia de mobiliari, amb una col·lecció per a persones grans i una altra per a centres educatius: el mobiliari FluAp.

El 2021 inaugurem el showroom Efebé que amplia les nostres oficines i aporta una pinzellada dels nostres projectes per a cadascun dels sectors per a qui treballem. Amb racons dins el local adequats amb el mobiliari adient. A totes aquestes vivències s’hi han anat sumant noves persones que avui podem dir que sembla que hi siguin des de sempre. Amb una gran capacitat de treball i de compromís, amb qui hem compartit tot tipus de vivències personals i professionals. Hem vist i fet de tot per ser el que som avui.

Per acabar, ja complim 25 anys! Ens emociona aquesta fita. Per això et convidem a que ens segueixis la pista ja que aquest any portarem novetats!

Com ho celebrarem?

Complim 25 anys i ens fa molta il·lusió aquesta fita. Per això, durant els dotze mesos vinents us presentarem una dinàmica perquè conegueu una mica més l’evolució de la nostra organització.

A més, perquè pogueu ser-ne partícips farem una festa durant la Barcelona Design Week 2023! Estigueu atents, aviat donarem més informació.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.