Els millors moments de 2022 per a Grup Efebé

27/12/2022

Grup Efebé

Ja instal·lats a l’última setmana de desembre volem aprofitar per fer balanç de l’any i presentar els millors moments de 2022 per a Grup Efebé.

Aquest ha estat un any d’aprenentatges, de creixement i de tornada a la normalitat. L’equip compta amb cares noves per poder atendre els projectes de forma més personalitzada. De fet, a part dels projectes nacionals, hem treballat a Itàlia, Polònia, Suècia i Països Baixos. Una aventura que segueix creixent dia a dia.

En aquest article volem compartir els millors moments del 2022 que hem viscut com a Grup Efebé. Us volem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens heu acompanyat en algun d’aquests instants que han conformat l’any. Esperem seguir-vos veient molts anys més!

Els projectes Efebé

Fa vint-i-cinc anys que dissenyem i adeqüem espais posant la persona com a eix central de cada projecte. Per poder prendre les decisions correctes pel benestar de les persones que conviuen a cada espai fem estudis previs per conèixer les seves necessitats. Per a cada client fem un estudi personalitzat per conèixer les condicions del moment present i quins són els objectius de millora.

A més, de tant en tant fem estudis més complerts a nivell social i nacional, per conèixer en profunditat les tendències de cada sector. Aquests estudis són els Baròmetres. Els últims baròmetres publicats són sobre com voldrem viure quan siguem grans” i “teletreball”. Com sempre del benestar de les persones i dels espais a través de la sostenibilitat, la qualitat i la salut.

Programa Incorpora amb Fundació Ared

Juntament amb Fundació Ared, amb Judit Mascó com a presidenta, i Fundación laboral de la Construcción hem fet la primera edició del Punt de formació Incorpora per a dones al sector de la construcció. Aquesta iniciativa de la Fundació ’’la Caixa’’ persegueix la inserció laboral de persones en risc d’exclusió social i on promou l’empoderament femení a les obres.

A més, el mes de juny va tenir lloc la Barcelona Design Week 2022. En el marc d’aquest calendari vam celebrar la cloenda del programa i vam lliurar els diplomes a les participants.

oportunitat d’inserció laboral

Arquitectura sostenible

Des de Grup Efebé busquem que els espais professionals dels nostres clients puguin garantir el benestar de les persones que hi conviuen i del seu entorn social, cultural i ambiental. Per això, un dels principals valors de la nostra organització és la transformació sostenible. Des del disseny d’un projecte, passant per la selecció de materials, fins a l’equipament dels espais, prenem decisions responsables amb el medi ambient, seguint criteris sostenibles i compromesos amb l’entorn.

Amb els projectes d’adequació i reforma d’espais busquem reduir el consum d’energia amb tècniques i sistemes més eficients. A més, millorem l’espai existent incorporant materials naturals, saludables i respectuosos amb el medi ambient.

Així doncs, ja fa anys que adaptem les tasques i decisions que ja preníem en el nostre dia a dia als ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) que formen l’Agenda 2030 de les Nacions Unides.

Benestar de les persones grans

Pel sector sènior hem estat treballant a diferents iniciatives de recerca per conèixer cada vegada més les necessitats de les persones grans i el personal que en té cura i com han de ser els espais adequats que acompanyin aquesta atenció centrada en la persona. A continuació et presentem els projectes en què hem participat:

Grup Efebé participem a FRËSKA, un projecte impulsat per IKEA que busca recuperar l’espai urbà per a la gent gran. La iniciativa cerca recuperar per als sèniors la tradició de gaudir d’espais lliures a la ciutat; on persones de totes les edats es relacionin i comparteixin moments de qualitat. Ho fa a través del chair-sharing recuperant el concepte de “treure la cadira al carrer” com a suport per descansar, socialitzar, parlar amb els veïns, etc. El projecte neix del treball conjunt de ciutadans, estudiants de disseny i professionals i està emmarcat a la iniciativa Next Gen: Sèniors impulsada per IKEA, Madrid Design Festival, Barcelona Design Week i València Capital Mundial del Disseny.

El Barcelona Aging coLLaboratory (BALL) té com a objectiu crear solucions innovadores. Compta amb la participació dels usuaris finals, per millorar la qualitat de vida i l’atenció sanitària i social de les persones grans. El primer projecte del BALL és un robot humanitzat que ajudarà els pacients que no poden alimentar-se per si mateixos, oferint-los una solució adaptada a les seves necessitats.

Grup Papelmatic

El mes d’abril vam rebre la visita del Consell de Relacions Laborals de Catalunya, format per membres de la Secretaria General del Consell de Relacions Laborals (SGCRL), CCOO de Catalunya, la UGT de Catalunya, la Fundació PIMEC i DGRLTASSL.

L’equip de Grup Papelmatic (Papelmatic, Grup Efebé, Disnòrdic i HGS) vam presentar-los les accions que duem a terme per a la Responsabilitat Social Corporativa, enmarcades dins la fórmula ESG (Environmental, Social and Governance). Són tres cercles que sempre s’han de tenir en compte i treballar per igual: l’empresa, l’entorn i la societat.

Des de Grup Papelmatic contribuim al desenvolupament sostenible, incloent la salut i el benestar de la societat.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.