Enea rep el Premi Nacional de Disseny 2022

27/09/2022

Grup Efebé

La marca Enea ha rebut el Premi Nacional de Disseny 2022! Ens enorgulleix aquest reconeixement, donat que treballem amb aquesta des de fa molts anys i molts dels nostres projectes porten la seva essència, en termes d’estètica, sostenibilitat i ergonomia.

Amb fàbrica pròpia al País Basc, Enea dissenya i fabrica mobiliari des de 1984. Es tracta de mobiliari contemporani d’alta gamma, per a tot tipus d’espais públics i privats.

A nivell nacional és un dels principals reconeixements. Entregat pel Ministeri de Ciència i Innovació a professionals i empreses que considera que fan un pas per millorar el disseny espanyol.

Premi Nacional de Disseny als projectes Efebé

El mobiliari premiat és clau a molts dels nostres projectes Efebé. Les diferents col·leccions es poden adaptar als diversos públics per qui treballem. Nenes i nens, alumnes de centres educatius, treballadores i treballadores d’oficina, o inclús, usuaris/àries de centres assistencials, des de residències de persones grans fins a habitatges col·laboratius co-housing.

Al nostre catàleg tenim una selecció de mobiliari específic per aquests sectors. El Tamboret Spin Lottus, la Cadira Kaiak, el Puff Puck, la col·lecció de Cadires Lottus o la Taula Folio, entre altres, són peces clau per garantir l’ergonomia, el confort, la salut i el benestar dels nostres clients al seu entorn de vida, de treball o d’aprenentatge.

A continuació, et deixem una selecció de fotografies de diferents reportatges de projectes Efebé. En aquest cas es tracta de projectes de disseny, adequació i equipament d’oficines a ciutats com Lisboa (Portugal) , Barcelona (Espanya)Berlín (Alemanya).

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.