Redissenyant les oficines de Gràfiques Orient

01/02/2004

efebe

EFEBÉ es desplaça a la seva seu per dissenyar i construir un edifici aïllat realitzat en fusta en un pati interior que comunica amb l’espai de les oficines i amb una edificació posterior.

Aquesta edificació posterior compleix amb la funció de sala de reunions del consell, museu i sala d’exposicions. Però la seva estructura no és la més adequada en quant a paràmetres lumínics. El nostre equip actúa sobre aquest espai per tal que es filtri llum natural en tota la seva superfície.

D’aquesta manera aconseguim un espai unificat i confortable a la vegada.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.