Oficines Sublime Madrid: oficines col·laboratives i confortables

Madrid | 2020

Dimensions: 240m2

Tipus d'intervenció : Reforma integral i equipament espais oficines

Duració: 5 setmanes

Capacitat  : 42 llocs treball

Trasllat / intern: Ampliació en planta nova mateix edifici

Grup Efebé hem realitzat un projecte d’adequació i equipament per a unes oficines oficines col·laboratives a l’empresa Sublime a Madrid. Els principals propòsits de la multinacional en el redisseny d’aquests espais eren augmentar els llocs de treball, disposar de sales de reunions, d’una zona brainstorming i d’un espai WorkCafè.

En portar a terme aquest projecte hem millorat el confort tèrmic per tant hem modificat la instal·lació del clima existent en l’espai. També hem millorat el confort acústic amb la instal·lació de panells fonoabsorbents per evitar la reverberació del soroll i, per últim, hem adequat el confort lumínic, mitjançant panells led amb un coeficient d’enlluernament molt baix. En general per a tot el projecte, l’ergonomia i el confort formen part sobretot a través de la incorporació de mobiliari de treball adient.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Creació d’oficines col·laboratives

Disposar d’un espai col·laboratiu a l’oficina permet millorar la productivitat i la creativitat dels treballadors.

Per tal de crear aquesta zona a les oficines de Sublime Madrid hem col·locat grades, coixins i pufs que ajuden a optimitzar l’espai i fomentar la col·laboració. Un espai com aquest afavoreix l’intercanvi d’idees i pot ser molt enriquidor per l’equip per incrementar les interaccions entre ells.

Adaptació d’un nou espai WorkCafè

Aquest espai combina l’ambient de cafeteria o cuina d’empresa amb el d’un espai de treball. De fet, es tracta d’una zona innovadora i col·laborativa oberta per a tothom. El WorkCafè que hem creat a Sublime Madrid permet treballar, fer reunions, connectar-se a Internet o inclús realitzar petits esdeveniments. D’aquesta manera, es crea un entorn social i informal que genera confiança i fomenta relacions professionals sanes.

Hem incorporat taules, cadires, pufs i tot l’equipament específic per un espai com aquest. A més, hem creat una zona distesa per fer els diferents àpats i alhora discutir qüestions de l’activitat laboral.

Sales de reunions

Actualment a la feina s’exigeixen reunions amb els diferents equips de treball que conformen cada projecte, a més d’haver d’atendre a clients i proveïdors. A Efebé dissenyem i creem espais adequats per poder fer reunions d’aquest estil. Amb taules i cadires ergonòmiques per treballar de forma confortable, hem adaptat una sala de reunions que compta també amb il·luminació natural.

Millora del confort acústic

Les empreses que aposten per espais oberts poden tenir problemes de concentració derivats de l’excés de soroll. Per això, el condicionament acústic és essencial per aconseguir un confort acústic uniforme a les diferents zones de l’oficina.

En alguns espais, com la zona d’entrada o l’espai de treball individual, hem incorporat panells fonoabsorbents. Aquests panells capten i redueixen substancialment la contaminació acústica i fomenten el confort i el rendiment dels treballadors.


Equipaments relacionats


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.