Altres sectors Remodelació i adequació del parc Maria Lluïsa

Ametlla del Vallès | 2018

Dimensions: 6.000 m2

Efebé ha dut a terme el projecte d’adequació del parc Maria Lluïsa a l’Ametlla del Vallès.

L’objectiu principal del projecte és incrementar la visibilitat i potenciar l’ús del parc per part dels veïns i veïnes del poble i dels voltants. També es vol millorar el seu estat general de conservació, implantar millores eficients que impliquin un baix cost de manteniment i establir diferents zones d’activitat que donin resposta a les necessitats de tots els usuaris potencials del parc: persones grans, infants, famílies, grups, etc.

Per fer-lo més visible s’han enderrocat diversos murs i tanques que el limitaven i en el seu lloc s’ha generat un talús natural a base de vegetació i una nova escala d’accés amb la finalitat de salvar el desnivell entre la vorera i el nivell del parc.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Zonificació

El parc s’estructura en diferents àmbits que donen resposta a les necessitats dels usuaris/àries. Àrees delimitades i endreçades per camins de sauló.

La zona central del parc funciona com un organisme cel·lular a què donen vida els diferents cercles d’activitat: zona d’aigua, zona de jocs juvenils i zona de jocs infantils.

A la zona sud s’ha previst una caseta que acull els banys, el magatzem i la sala d’instal·lacions al seu interior i una gran plataforma per dur a terme concerts, actuacions, teatres infantils, etc.

Naturalització del parc

Hem portat a terme un projecte de paisatgisme per ajudar a convertir el parc en un emplaçament més atractiu i amable amb les persones.

Amb la incorporació de grans jardineres a doble nivell amb un camí intermedi garantim un entorn adient per passejar i gaudir de la sensació de natura que aporten les diferents espècies d’arbustos i plantes aromàtiques.  Aquestes terrasses vegetals actuen com un teló de fons pel parc, a la vegada que garanteixen la privacitat de la finca veïna.

Pel que fa al perímetre del parc, hem apostat per diferents espècies de vegetació, que aconsegueixen una visió més amable i oberta per convidar a entrar al veïnat.


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.