Residències Adequació i equipament de la Residència Sant Rafael

Sant Joan Despí | 2019

Dimensions: 82 m2

Tipus d'intervenció : Adequació de la sala d'estar i el despatx de direcció

Duració: 4 setmanes

L’equip d’Efebé hem treballat de nou amb la residència Sant Rafael de Sant Joan Despí.

Es tracta d’una residència petita amb un tracte molt proper i personalizat. És un espai privat que busca oferir una llar confortable als seus residents. De fet, compta amb 19 places per a residents permanents i 6 més, per a places de centre de dia.

L’any 2014 vam adequar la zona d’accés i recepció i els banys per ajustar l’espai a les necessitats dels residents i del personal. Per fer-la més segura i acollidora, vam col·locar una barana a la zona principal i vam crear un pre-vestíbul per la privacitat dels familiars. Volíem tangibilitzar la bona acció del centre en la imatge de l’espai, i per això també vam renovar l’espai pintant les parets i sostres de la recepció i, també, col·locant cortines noves del tipus screen que permeten filtrar la llum del sol.

A més, als banys vam incorporar elements de seguretat a dutxes i sanitaris adaptats a persones amb mobilitat reduïda. També, vam afegir reixetes de ventilació que milloren les condicions ambientals i vam canviar la lluminària dels banys.

Per al nou projecte…

Des d’Efebé ens vam proposar adequar els espais comuns de la residència per fer-los més estètics i agradables visualment. Hem adaptat la residència a les noves normatives i hem millorat la imatge del centre per fer tangible la bona feina que s’hi realitza.

Hem començat a tangibilitzar el Programa Espais per a un nou model assistencial que aporta el disseny a les residències. Sense oblidar la comoditat, la seguretat i el bon gust, l’objectiu és atendre adequadament la diversitat de residents i les seves necessitats.

Hem millorat la sala d’estar, el despatx i els passadissos del centre. Hem canviat paviment i revestiment de parets per protegir-les dels cops que poden causar les cadires de rodes. També, hem subministrat mobiliari nou ergonòmic i modern per la sala d’estar.

Disposar d’un espai comú agradable permet que la interacció entre el personal, els residents i les famílies sigui possible. Un dels principals aspectes per prendre la decisió d’escollir un centre és que els usuaris se sentin com a casa. A més, l’espai d’accés i d’atenció a les famílies és bàsic per generar el primer impacte positiu a les famílies. A primer cop d’ull han de valorar el grau de benestar que se’ls està oferint.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.