Escoles Adequació de millora de la seguretat exterior a la Llar d’Infants El Gavot

Vilanova i la Geltrú | 2016

El nou projecte de Grup Efebé és a la Llar d’Infants El Gavot, una escola catalana, integradora, que educa per la igualtat, amb la funció bàsica la socialització i l’estimulació per al desenvolupament dels infants i pretén, si cal, col·laborar en les necessitats que les famílies puguin presentar. Per això afavorirem el desenvolupament global del infants com a subjectes capaços, entenent-los com a éssers íntegres en constant evolució.

Aquesta llar d’infants disposava d’unes tanques de protecció dels patis de les aules de l’escola bressol que no complien amb les alçades reglamentaries, estava realitzada amb estructura metàl·lica que obligava a un manteniment periòdic acurat degut a l’oxidació del ferro.

L’equip de Grup Efebé hem adequat i millorat els elements de seguretat exteriors amb el disseny i instal·lació de les tanques dels patis de sortida de les aules. El material de les noves tanques és de fàcil manteniment i d’alta durabilitat a més de complir els requisits normatius que vetllen per la seguretat dels nens.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.