Grup Efebé visitem el Salone del Mobile Milano 2023

24/04/2023

Grup Efebé

L’equip de Grup Efebé hem assistit a la 61ª edició del Salone del Mobile Milano 2023, la fira internacional de mobiliari més important d’arreu.

Ha tingut lloc del 18 al 23 d’abril de 2023, acompanyada de la 23ª edició de la biennal Euroluce, centrada en el sector de la il·luminació.

A continuació, compartim la nostra experiència al recinte Rho Fiera amb algunes de les tendències i novetats més destacades.

Salone del Mobile Milano 2023

Un any més, visitem la capital del disseny durant la setmana del Fuorisalone de Milà, amb nombrosos esdeveniments a sales d’exposicions i instal·lacions repartides per tota la ciutat.

També hem visitat la Fira Euroluce, que se celebra cada dos anys i està dedicada a les tendències de la il·luminació, amb marques de renom com Beneito FaureVibia.

Qualitat, sostenibilitat i innovació han destacat entre tots els estands de la fira. Cada vegada és té més present la necessitat de treballar amb materials responsables amb el medi ambient i reciclats. A continuació, et presentem algunes de les novetats de les marques amb qui treballem per equipar els espais als nostres projectes.

salone mobile milano

Cadira Lea. Font: Inclass.

Inspired in Barcelona: Barcelona Centre de Disseny

L’equip de Grup Efebé hem visitat “SPA” a l’església de Santa Maria del Carmine, al districte de Brera. Una instal·lació a càrrec de Guillem Santomà, arquitecte i dissenyador català, que gira al voltant del concepte de la llum i el seu poder per transformar els espais i materials circumdants en allò que l’artista considera un autèntic bany de llum.

“L’estudi d’aquest treball parteix de l’observació de la nostra manera de viure i de com determinem la forma de les coses que ens envolten. M’agrada imaginar la construcció d’objectes i donar forma al material en el procés. En aquest context, la construcció és una manera de separar-se de les idees pròpies, que es van afinant a poc a poc perquè el resultat sigui el més orgànic possible”, apunta Santomà.

Una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya (ACCIÓCatalonia Trade & Investment), per la Regidoria de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona i el Disseny Hub Barcelona, organitzat per BcD – Barcelona centre de Disseny, amb la participació de SIMON com a concept partner.

Fotografia destacada: Luca Quagliato

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.