Efebé assistim a la 7ª Jornada ACP d’ACRA

24/05/2022

efebe

Ahir dia 23 de maig va tenir lloc la 7a Jornada en atenció centrada en la persona (ACP) que organitza ACRA (Associació Catalana de Recursos Assistencials), amb la col·laboració de Fundació “la Caixa”.

La jornada, conduïda pel periodista Albert Brosa, seguia el lema “Innovem per evolucionar. El model ACP.“. Montserrat Vilella, Directora General de l’Autonomia Personal i la discapacitat del departament de Drets Socials va descriure com percep l’atenció centrada en la persona. “L’ACP també té molt a veure en l’actitud i en com nosaltres treballem. Cada acció es fa de forma diferent per a cada persona. De la mateixa manera que alimentem als nostres fills i filles de forma personalitzada, perquè cadascú té una forma diferent de reaccionar davant de cada estímul.” A més, comentava que “hem d’aconseguir que les persones se sentin cuidades, però també a gust a l’espai on viuen. Cal reforçar el sector.”

L’equip de Grup Efebé comptàvem amb un petit stand a l’entrada de l’auditori del CosmoCaixa, per presentar als assistents la nostra activitat i servei d’adequació i equipament d’espais per a persones grans, amb projectes amb els quals garantim espais segurs, sostenibles i acollidors. Si vols conèixer més informació sobre els nostres serveis per al sector assistencial per a persones grans, entra aquí.

A més, entre les experiències ACP dels representants de les diferents residències, vam acudir al dinar a peu dret i espai de networking, per compartir coneixements i vivències amb les altres persones assistents.

Ha estat un plaer participar en una jornada com aquesta. Des de l’equip d’Efebé estem orgullosos de formar part com a socis-col·laboradors d’aquesta associació per millorar com acompanyar les persones en l’última etapa de la seva vida. Així doncs, eperem repetir a la vuitena edició!

Nou catàleg de mobiliari assistencial!

Grup Efebé hem publicat un catàleg de mobiliari assistencial per a persones grans. Aquest compta amb tot l’equipament adaptat pels diferents tipus d’espais de residències, centres de dia, habitatges compartits, etc.

Per últim, et convidem a descubrir el nou catàleg d’equipament adaptat al sector. I doncs, aquí tens l’enllaç directe!

CATÀLEG MOBILIARI ASSISTENCIAL 2022

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.