Nou catàleg de mobiliari assistencial per a persones grans

14/09/2022

Grup Efebé

Un entorn per a persones grans ha de comptar amb mobiliari específic adequat a les seves necessitats. Avui us presentem el nostre catàleg de mobiliari assistencial 2022. Ja està disponible la versió digital, la trobaràs al final d’aquest article!

També pots aconseguir el catàleg complet a la pestanya “catàleg” de la nostra pàgina web, on actualitzem tots els productes amb les seves característiques i descripcions personalitzades. A continuació, en aquest article t’expliquem tots els detalls del catàleg i del mobiliari que descobrireu en el seu interior.

Nou catàleg d’equipament per a persones grans!

El catàleg compta amb una ampla quantitat de referències, totes seguint una selecció sòlida que manté els valors de Grup Efebé: ergonomia, sostenibilitat, confort i un compromís intrínsec amb la salut i el benestar de les persones.

Tots els productes estan pensats i seleccionats per aportar solucions als diferents espais amb l’objectiu d’estimular les relacions entre les persones i vetllar pel compliment d’una atenció personalitzada i integral.

En aquest catàleg trobareu mobiliari per a la recepció, els espais de socialització, els espais de col·laboració i reflexió, els dormitoris i zones privades, els espais exteriors i, especialment, pels espais de cura. Tenim molta oferta, però si no trobes el que busques et podem fer un disseny a la mida de les teves necessitats.

Espais de recepció

Primer de tot, els espais de recepció es presenten amb taulells i butaques específiques dissenyades per oferir una imatge estèticament bonica i interessant, per causar una bona primera impressió a l’entrada.

catàleg de mobiliari assistencial

Espais de recepció amb mobiliari disponible aquí.

Espais de socialització

Zones comunes per interactuar, conviure i relacionar-se, inclouen una ampla varietat de butaques ergonòmiques i, alhora, diferents tipus de prestatgeries.

Espais de col·laboració

Creats per a tallers, activitats en grup i també entesos per servir com a menjadors, compten amb cadires amb reposa-braços i taules d’alçada suficient per deixar pas a les cadires de rodes.

Espais de reflexió

Espais per gaudir, desconnectar i meditar. Compta amb butaques reclinables que permeten triar la posició més còmoda per a l’usuari en funció de les seves necessitats en cada moment i que es
confereix com el complement perfecte en qualsevol ambient de descans. També incloem taules auxiliars per llegir, usar l’ordinador o la tauleta, totes adaptades a les mides adequades per no fer caure les persones grans.

Arquitectura per a residències de gent gran

Espais de reflexió amb mobiliari disponible aquí.

Espais privats

Als dormitoris hi trobem llits articulats, matalassos adaptats i capçals. A més, als espais de cura hi pots trobar des de mobiliari de perruqueria fins a qualsevol altre element de seguretat i higiene per a les persones grans als entorns sanitaris.

Espais exteriors

Aporten beneficis positius a les persones grans, al personal que els acompanya i a les famílies. El contacte amb la natura ajuda a millorar l’estimulació cognitiva i la qualitat de vida. De fet, t’ho expliquem a l’article del nostre blog sobre els beneficis dels jardins terapèutics per a persones grans. Doncs, incorporem cadires, taules d’exterior i accessoris per a suportar la temperatura ambient.

Per acabar, els entapissats que seleccionem pel mobiliari destaca per la seva durabilitat i resistència a taques, orina, desgast i fregament. Ideals pels entorns per a persones grans.

Disseny i fabricació pròpia

En aquest catàleg també hi hem incorporat el mobiliari assistencial d’Efebé, de disseny i fabricació pròpia. Aquesta és la selecció d’equipament per habitacions per a persones grans a residències, centres de nit o habitatges compartits per conviure.

Si t’interessa un projecte Efebé integral o només d’equipament, contacta amb el nostre equip d’especialistes a través del formulari que trobaràs a sota!

Catàleg Mobiliari assistencial 2022

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.