Celebrem 50 anys del BCD!

15/12/2023

Grup Efebé

Ahir, dia 14 de desembre, va marcar un moment històric per al Barcelona Centre de Disseny (BCD) ja que va celebrar el seu mig segle d’innovació i promoció del disseny a la ciutat de Barcelona. Aquest 2023, el BCD commemora el 50è aniversari des de la seva creació el 1973, una fita que ressalta la seva dedicació al creixement i valorització del disseny en tots els seus vessants.

diseño ikea

El BCD i Efebé, un llarg camí de col·laboracions pioneres

La participació d’Efebé en aquesta celebració va ser una oportunitat per reflectir la nostra estreta relació amb el BCD i empreses col·laboradores. Els projectes que hem compartit amb les companyes del Cluster i treballadores del BCD, com la transformació de Frëska i la Casa de Pensar en un Living Lab, ens han ensenyat molt i han estat testimonis del poder del disseny per millorar àrees com les cures i l’atenció a les persones grans.

 

 

El BCD ha estat un pilar clau en el desenvolupament del disseny a Barcelona. Des dels seus inicis com a Centre de Disseny Industrial de Barcelona fins a l’actualitat com a Fundació Barcelona Centre de Disseny, ha liderat el camí en la promoció i evolució del disseny en la ciutat. Aquest aniversari commemora no només la seva trajectòria, sinó també la seva dedicació a convertir el disseny en una força transformadora.

Aquesta commemoració ens ha recordat la importància del disseny no només en la creació d’espais, sinó també en la transformació de cultures i en la millora de les condicions de vida. Reconeguem el seu impacte profund en àrees crucials com les cures i l’atenció a les persones grans, i això ens motiva a continuar col·laborant per seguir millorant en aquest àmbit.

Volem, en aquesta ocasió, estendre les nostres felicitacions més sinceres al Barcelona Centre de Disseny pel seu cinquantè aniversari. És un honor haver format part d’aquesta col·laboració i ens comprometem a seguir treballant per a la millora constant en el món del disseny.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.