Ampliació del Rectorat de la Universitat Ramon Llull

15/02/2010

efebe

És la segona vegada que visitem l’edifici on es troba el rectorat de la Universitat Ramon Llull l’any 2010.

Sense perdre de vista el diagnòstic 360º que es va realitzar en l’anterior visita, iniciem un projecte d’ampliació de l’espai del Rectorat des de la planta segona cap als espais del monestir de Valldonzella. L’ampliació ens obliga a plantejar l’adaptació de la llicència ambiental a la nova situació.

El fet d’intervenir en un edifici catalogat com és el del monestir de Valldonzella resulta un repte per a EFEBÉ. Fer compatible un edifici existent catalogat amb la incorporació de les mesures de seguretat i de confort necessàries.

Seguint aquesta premissa, es defineixen noves vies d’evacuació construint una escala d’emergència addicional que condueix a un espai exterior segur per facilitar la sortida de les persones.

Aprofitant els treballs d’ampliació de la planta segona, incorporem sistemes de ventilació en la planta segona tal d’augmentar el grau de confort evitant la concentració de CO detectada en el diagnòstic realitzat per la nostra consultora HGS.

Seguint aquesta mateixa línia, incorporem sistemes de control i gestió de l’enllumenat amb detectors de presència i lluminositat en base a una programació domòtica que promou l’estalvi i la sostenibilitat.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.