Webinar EFEBÉ: “L’impacte del teletreball als espais d’oficina”

09/03/2021

Grup Efebé

Informació del taller

Dia 17 de març

Hora: 18:00h

Lloc: Zoom

Preu: Gratuït

Us presentem el Webinar EFEBÉ: “L’impacte del teletreball als espais d’oficina”.

El proper dimecres 17 de març a les 18 h durem a terme una nova sessió virtual per entendre l’impacte del teletreball als espais d’oficina. El webinar tindrà lloc un any després de l’inici del confinament per la Covid-19, quan vam realitzar una sessió sobre com crear espais saludables i de conciliació.

En aquest webinar tractarem l’impacte del teletreball als espais d’oficina des d’una visió realista provinent de dades autèntiques de treballadors. Des de fa uns mesos, Efebé hem estat treballant en el nostre quart Baròmetre del sector d’oficines. Hem fet una investigació específica juntament amb Tàctica Investigació Estratègica per conèixer les necessitats dels treballadors en l’actualitat i establir idees clau per conèixer l’impacte del teletreball. Al webinar del dia 17 parlarem sobre els resultats d’aquesta investigació, feta a una mostra de 896 individus, professionals i empleats d’un rang d’edat d’entre 20 i 65 anys.

Com serà el webinar?

El webinar del proper 17 de març tindrà lloc a les oficines d’Efebé. Farem una sessió virtual en directe des de la nostra seu del Guinardó. Esperem la vostra participació a través de Zoom!

Primer de tot, comptarem amb la participació de l’Anna Fornt, CEO de Grup Efebé, i el Cristòbal Domingo, CEO de Tàctica investigació i estratègia, a càrrec de les conclusions i resultats de l’estudi esmentat.

D’altra banda, també comptarem amb Fisioreact, una empresa especialitzada en la fisioteràpia a domicili. L’Albert Valls, cofundador de l’empresa, ens donarà la seva visió. A més, com a empresa promotora de la salut, ens farà saber quins són els beneficis d’una empresa saludable i què en pensen els treballadors sobre la possibilitat de fer activitats ex-work gràcies a la seva empresa.

 

Ponents

l'impacte del teletreball als espais d'oficina

Inscriu-te aquí per a assistir

REGISTRA'T

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.