Vine a celebrar la Barcelona Design Week 2022 amb Efebé!

25/05/2022

Grup Efebé

Informació del taller

Dia 15 de juny

Hora: 19:00 h

Lloc: C/ Villar, 74

Preu: Gratuït

Grup Efebé celebrem la presència de la dona al sector de la construcció el dimecres 15 de juny a les 19h en el marc de la Barcelona Design Week 2022.

Seguint el lema d’aquest any, Wayfindings: orientacions per a crear nous presents, Grup Efebé organitzem una trobada al showroom que vam inaugurar l’any 2021 a Barcelona. El dia 15 tindrà lloc la cloenda d’un projecte de formació que reivindica el perfil de la dona trencant estigmes al sector de la construcció per un futur lliure de desigualtats.

Aquest projecte busca donar l’oportunitat d’inserció laboral a dones en risc d’exclusió social. Doncs, volem fer un gir a la situació actual. El sector de la construcció continua sent una ocupació masculinitzada, amb una participació de la dona gairebé testimonial. Així doncs, ens sentim orgullosos de treballar en aquest projecte tan essencial per als drets de totes. A més, també ens omple veure com la nostra directora, l’Anna Fornt, busca sempre com enfocar la nostra activitat posant un granet de sorra per fer que el món sigui una mica millor.

En què consisteix l’activitat?

D’aquesta manera, amb la col·laboració i presència de membres de Fundació Ared, Fundació “la Caixa” i la Fundación Laboral de la Construcción, celebrarem l’acte de cloenda del projecte amb una petita festa especial, amb sorpreses, música, i networking. Així doncs, el dimecres 15 t’aproparem una mica més a l’activitat i a la filosofia d’Efebé. Volem que coneguis en primera persona l’equipament que incorporem als nostres projectes. Fa més de vint anys que ens dediquem al disseny, l’arquitectura, la construcció i l’equipament d’espais. El showroom facilita una immersió en les últimes tendències i ofereix, també, un espai fora de l’oficina adaptat per a video-trucades i tallers.

I doncs, vols venir a l’activitat de Grup Efebé?

Apunta’t a través de l’enllaç que et deixem aquí sota. Hi haurà aforament limitat, no triguis a apuntar-te. T’hi esperem!

Inscriu-te aquí per a assistir

INSCRIURE'M

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.