Última sessió de treball amb Edificis Positius

21/09/2020

efebe

El divendres passat vam realitzar l’última sessió de treball en equip amb la cooperativa Edificis Positius.

La sessió va ser coordinada per la Daniela Toro i el Josep Maria Canyelles a través de plataformes digitals. Cadascú des de casa seva va participar a la video-trucada amb la intenció d’evitar possibles contagis de la pandèmia Covid-19.

Edificis Positius és un projecte en consonància amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible de Nacions Unides (ODS). A les darreres sessions hem analitzat quins ODS treballem i a quins podríem aspirar a curt termini.

En general, aquesta sessió ens va ajudar a analitzar com hem evolucionat durant tots aquests mesos. A més, vam identificar què hem pogut adaptar tant a la nostra vida personal com a la professional. Alguns membres de l’equip reconeixien que Edificis Positius els ha obert els ulls a noves formes de crear comunitat i vetllar per l’entorn. Les primeres sessions de treball ens van ensenyar de forma dinàmica a ser veïns i veïnes positius. També, hem pogut veure com hem consolidat aquests coneixements i competències al nostre dia a dia.

Des de l’inici d’aquestes sessions plantejàvem una activitat d’ajuda a la comunitat i seguim treballant en les idees proposades per aconseguir portar a terme una iniciativa socialment responsable amb la qual l’equip d’Efebé poguem donar suport a aquells que ho necessitin.

Per a més informació sobre les sessions que hem realitzat durant aquest any, pots entrar a les publicacions que apareixen recomanades a la part inferior d’aquesta pàgina.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.