Reforma de les oficines NouBau, un edifici entre mitgeres

15/03/2008

efebe

L’equip d’EFEBÉ es trasllada a Mataró per reformar i equipar un edifici entre mitgeres on s’allotja l’empresa NouBau, dedicada a la renovació de forjats amb bigues especials patentades per la companyia.

Aquest projecte afegeix a la dificultat de treballar entre mitgeres la premissa imposada per la pròpia NouBau de mostrar en la rehabilitació de l’edifici el seu sistema de bigues.

Per aquest motiu, EFEBÉ instal·la l’equipament d’enllumenat i clima sense cap tipus de fals sostre, quedant aquests elements a la vista.

La resta d’instal·lacions per alimentar els llocs de treball es realitzen mitjançant una canal electrificada a l’alçada de les taules per tal d’evitar instal·lar cablejat per terra i fer de les oficines un espai més segur.

A més, incorporem un sistema de control lumínic i de sensor de presència per tal d’enllumenar l’espai amb una programació domòtica, tot això amb la finalitat de promoure no només el confort de l’espai sinó també l’estalvi i la sostenibilitat.

La divisió dels diferents espais i els diferents revestiments d’espais interiors s’ha realitzat amb tancaments de fusta i vidre dissenyats per l’equip d’Efebé per aquestes oficines i l’equipament de taules, cadires i prestatgeries s’ha seleccionat i subministrat per Efebé.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.