Oficines Un nou repte a l’estranger: Transperfect Milà

Milà | 2018

Efebé i la multinacional Transperfect tornen a fer equip per a la creació de les noves oficines a Milà, unes oficines que permetran el creixement d’aquesta a la ciutat italiana.

Transperfect segueix en plena expansió i, alhora, continua confiant en els nostres serveis i en el nostre equip per dissenyar les noves oficines a la ciutat italiana de Milà. Per tant, s’ha convertit en un nou repte per Efebé a l’estranger el qual hem afrontat amb moltes ganes i il·lusió.

Després de compartir un espai d’oficines  amb altres empreses, la multinacional ha decidit que era el moment de crear un espai únic pels seus treballadors on potenciar el creixement que està experimentant l’empresa i oferir una major comoditat tant als seus empleats com als seus clients.

Seguint amb aquest objectiu, la nova ubicació de Transperfect Milà se situa a la via Felice Cavalloti nº8, a ple centre de la ciutat i a escassos metres de l’emblemàtica església Duomo di Milan. Sens dubte una ubicació única que fa especial aquets nou espai de treball.

L’espai es troba a la 3a i darrera planta d’un antic edifici residencial recent restaurat com edifici d’oficines. Degut a la peculiaritat d’edifici antic, el repte estava en aconseguir espais diàfans i el màxim de comunicats entre ells possible. Per això, hem hagut de realitzar els enderrocs pertinents d’algunes divisions interiors i així crear nous espais amb les característiques desitjades. Algunes de les zones creades son: una sala de reunions, un espai de cuina i una zona de descans integrat a l’espai general de treball.

La separació entre la recepció i la zona de treball oberta s’ha realitzat amb llistons verticals de fusta d’Ayous, permetent una separació més visual que física.

Pel que fa als accessoris, per una banda, a la part posterior de la oficina s’ha situat l’armari de telecomunicacions fet a mida integrat en un moble que allotjarà les impressores i què ajuda a regularitzar la mitgera en fals escaire.

Per una altra banda, s’han integrat en els grups de taules dels diferents llocs de treball els requeriments tecnològics d’aquesta companyia, indispensables pel bon funcionament de l’oficina.

Finalment, a l’estar situada a l’última planta, la oficina disposa d’una terrassa correguda en la que s’han creat zones de descans i de treball de col·laboració a l’aire a lliure durant els dies més calorosos. Un extra que millora les condicions de treball i de benestar dels treballadors.

Vull una reforma com aquesta

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.