Oficines Transperfect Zuric: noves oficines

Zuric | 2019

Dimensions : 180m2

Tipus d'intervenció : Reforma interior i equipament d'espai d'oficines

Duració: 4 setmanes

Capacitat: 25 llocs de treball

Trasllat / intern: Trasllat a nova oficina per creixement

La multinacional Transperfect ha tornat a confiar en nosaltres. Aquesta vegada per l’adequació de les seves oficines a Zuric, un nou repte internacional que hem assolit amb molta il·lusió, a la ciutat més gran de Suïssa.

Considerada també com un dels centres financers més importants del món, Zuric ha estat nomenada una de les ciutats amb millor qualitat de vida.

Les oficines, situades a la zona de City, al Kreis (districte) 1, es troben al carrer Nüschelerstrasse, 35, al cor de la ciutat, a tocar del Jardí Botànic i al costat esquerre del riu Limmat. A l’altra banda, es troba el centre històric de la ciutat que conserva encara edificis del segle XIX.

L’espai amb el qual ens vam trobar era una planta diàfana de 170m2, amb les zones de serveis i d’instal·lacions ja realitzades, situat en un primer pis d’un edifici antic totalment rehabilitat per a l’ús d’oficines. Les parets, de càrrega molt gruixuda, havien estat recentment acabades amb un paper pintat de blanc i una mostra de relleu. Aquesta superfície va ser dividida per a poder-hi allotjar una zona de treball oberta, una sala de reunions, un despatx, un espai de descans, lounge i workcafè, i l’entrada, que l’hem separat de la resta de l’espai amb llistons de fusta de faig blanc envernissats del mateix to que la barra i els mobles de l’office.

El fals sostre, ja existent, tot i ser fonoabsorbent, només es podia registrar en una zona pensada com a passadís davant la paret de l’entrada, que tanca la zona de serveis i d’instal·lacions.

El gruix de les parets, i les dificultats de fer repassos en els acabats, va ser el repte més gran de tot el projecte. Vam optar per una solució amb doble rack per tal de separar les línies de veu i les de dades, i així poder alimentar tots els llocs de treball a través de tòtems, fent correctament el recorregut per tota l’oficina.

Per tal de mantenir la calidesa de la zona de descans, s’ha jugat amb el color taronja, en canvi, a la zona general, hem optat pel blau. D’aquesta manera, es manté la imatge corporativa de la companyia.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.