Residències Renovem els espais comuns de la Residència Assistida Santa Coloma

Santa Coloma de Gramenet | 2019

Dimensions: 250m2

Tipus d'intervenció: Renovació de revestiments en zones de dia de la residencia: sala d'estar i menjador (dues actuacions)

Duració: 6 setmanes

L’equip d’Efebé hem realitzat un projecte per renovar els espais comuns de la Residència Assistida Santa Coloma.

Es tracta d’una residència sociosanitària amb persones grans amb discapacitats cognitives i alt nivell de dependència. A més, disposa de 185 places de titularitat pública. La residència ha apostat per transformar les zones comunes mitjançant un canvi dels paviments i l’aplicació d’arrambadors.

Per a poder realitzar una bona adequació, hem buscat una solució que facilita el manteniment del centre. A més, també millora els espais per crear un entorn saludable i acollidor. La proposta plantejada compleix amb un doble objectiu. D’una banda, facilitar les tasques del personal cuidador i, de l’altra, garantir uns nivells de confort pels residents d’atenció especial.

Com hem adequat l’espai?

Hem definit una proposta d’adequació interior sense intervenir en cap canvi en l’equipament existent de la residència de Santa Coloma de Gramenet. El nou paviment instal·lat és més tou i compta amb propietats fonoreductores. A més, té un acabat més càlid i significa una millora a nivell acústic. El revestiment proposat per formar l’arrambador a les parets dels espais de les zones de convivència, redueix el deteriorament produït per fregament i cops i facilita la neteja i el manteniment, donant a l’espai una imatge més agradable i higiènica.

A les zones comunes de la residència hem col·locat paviment continu Tarkett ID Inspiration 55-Click, resistent al desgast i a possibles taques i fàcil de netejar i mantenir, que transforma aquest espai en un entorn mes domèstic, modern i mes acollidor.

 

També hem instal·lat nous revestiments Altro Fortis Titanium a les parets que es caracteritzen per ser impermeables, resistents i més fàcils de netejar. Són ideals per a zones concorregudes, sobretot, on les parets poden rebre cops de cadires de rodes o fer-se malbé.

Per col·locar aquests materials, les obres s’han dut a terme durant un únic cap de setmana. La residència s’ha pogut mantenir oberta, sense causar molèsties en l’activitat diària del centre.

Per últim, el resultat final ha adquirit una harmonia visual que la fa acollidora. Combina a nivell cromàtic amb el mobiliari ja present a la residència, generant una estètica agradable.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.