Altres sectors Reforma del gimnàs boutique Reboot Bruc

Barcelona | 2022

Dimensions: 800 m2

Tipus d'intervenció: Reforma integral

Duració: 8 setmanes

L’equip de Grup Efebé hem fet la reforma del gimnàs boutique Reboot Bruc, un centre esportiu d’entrenament físic i enfortiment mental.

Amb aquesta intervenció hem renovat les instal·lacions d’un antic gimnàs que ha estat tancat durant més de tres anys. Era necessari un canvi en les maquinàries preexistents i la distribució i circulació del centre. Doncs, hem adequat els diferents espais per actualitzar-los i oferir un to modern i estètic, que generi una bona imatge als socis i sòcies: entrada i recepció, vestidors, espai de rehabilitació i fisioteràpia, zona office, sales de fitnes, altres per fer activitats dirigides i un box adequat per fer CrossTraining.

El projecte ha resultat una adaptació de la nova imatge corporativa del centre a través dels espais i la renovació de tots els acabats. Hem obtingut el resultat esperat, un gimnàs més acollidor, pràctic i eficient.

VULL UNA REFORMA COM AQUESTA

Confort lumínic i tèrmic

Hem canviat totes les lluminàries perquè siguin antireflectants. Volem aprofitar el màxim d’il·luminació natural, dimeritzant moltes de les sales per a permetre crear diferents ambients i poder modificar la intensitat de la llum segons el tipus d’activitat que s’està duent a càrrec.

Identitat Reboot als espais

Un centre únic amb una identitat pròpia, una combinació d’estil industrial i tropical.

El gimnàs per se tenia un paviment tècnic i unes instal·lacions metàl·liques amb un aire industrial, que ara es combina amb il·luminació led de colors, revestiments i materials amb tons càlids i formes que evoquen a la natura i a un estil tropical.


Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.