Altres sectors Instal·lació de panells informatius a l’EAP Vic

Vic | 2017

Des d’Efebé, entenem els consultoris mèdics com espais que han de ser acollidors, confortables i amb les condicions d’higiene i seguretat adequats, per tal de facilitar la relació entre professionals i pacients o usuaris.

Precisament, aquests han estat els fonaments que hem escollit com a referència pel desenvolupament d’un dels nostres projectes més recents: millorar els canals de comunicació al consultori mèdic EAP Vic.

Per això, hem fet una instal·lació de panells informatius a l’EAP Vic a la zona de recepció i zones d’espera, en les que es recull informació d’interès a la vegada que serveix per organitzar la pròpia gestió del centre.

A la zona de recepció, es mostra informació referent al número de consultori corresponent i els horaris dels metges, acompanyat d’un plànol de les instal·lacions, que ajuda a situar l’usuari.

D’altra banda, a les zones d’espera els usuaris disposen d’informació referent a campanyes publicitàries, educació grupal, activitats que s’organitzen al propi centre o informació corporativa acompanyada d’un codi de conducta.

Tota aquesta informació es presenta en pantalles LED de 40” i 50” controlades des d’un ordinador central, en el que es pot modificar i renovar el contingut.

Amb aquesta instal·lació de panells informatius a l’EAP Vic hem aconseguit incrementar la visibilitat del centre, millorar el canal d’informació del centre cap als seus usuaris i establir relacions de fidelització amb els clients.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.