Participem a la quarta sessió de Tardes FIDEM BBVA

03/02/2023

Grup Efebé

Grup Efebé assistim a la quarta sessió de Tardes FIDEM BBVA! Una iniciativa de Fundació Fidem en col·laboració amb BBVA que ja va per la seva quarta conferència.

Hem viscut una tarda diferent i interessant sobre innovació i sostenibilitat en les empreses amb propòsit. A l’Hotel Alimara, un racó d’Horta-Guinardó (Barcelona) amb encant. Com a curiositat, la forma cubista de l’Hotel, dissenyat per Òscar Tusquets, està inspirada en el personatge COBI, la mascota de les Olimpíades de Barcelona 1992.

Andrea Accuosto, membre de la comissió de sòcies de Fundació Fidem, ha moderat la taula rodona, acompanyada de tres referents com Josep Maria Canyelles, coordinador de Respon.cat, Anna Fornt, fundadora i directora de Grup Efebé i Mercè Mullor, consellera delegada de Mullor Facility Services.

Què és una empresa amb propòsit?

La taula rodona ha tractat sobre “Innovació i sostenibilitat: Empreses amb propòsit”. De quina manera s’aconsegueix alinear els objectius de l’empresa amb el propòsit? Quins consells donaríeu a les nostres empresàries que s’estiguin plantejant convertir-se en empreses amb propòsit? Aquestes són algunes de les preguntes que ha formulat Accousto als ponents.

Tal com s’ha comentat a la sessió, per tal de definir el propòsit cal que inicialment sigui un objectiu de direcció cap a l’organització, però que creixi de baix cap a dalt. Com comentava Anna Fornt “perquè tingui sentit, el propòsit ha d’estar alineat amb l’activitat de l’empresa. Detectar tot el que passa dins l’empresa i com impacta això que passa a la societat.”.

Cada empresa té un propòsit diferent i, aquest, ha de ser coherent. Josep Maria Canyelles destaca com “el fet de tenir un propòsit no és una etiqueta, és una manera d’entendre el que fas, com ho fas i per què ho fas. Doncs, per donar sentit a la teva organització“.

Per acabar, gràcies als membres de Fundació Fidem i BBVA per aquesta col·laboració tan interessant. I també a l’Hotel Alimara per un entorn i un tracte tan agradable.

Aviat podreu recuperar la quarta sessió de “Tardes FIDEM BBVA” al canal de YouTube de Fundació Fidem.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.