L’oficina híbrida

Les persones treballadores tenen noves expectatives sobre les organitzacions i els espais de treball. La combinació entre el treball en remot i el treball tradicional és un model híbrid que s’està instaurant com l’oficina moderna adaptada als nous temps.

Descobreix com aconseguir una oficina saludable, conciliadora i eficient.

Beneficis

Benestar físic i psicològic

Potenciar les relacions laborals a través del treball en equip

Augmentar la productivitat

Millorar la conciliació

Fomentar l’autonomia dels treballadors

Combatre el sedentarisme

“Mentre que només un 9% de treballadors volen ser presents a l’oficina 5 dies a la setmana, el 91% esperen que es doni una consolidació futura mixta de treball. És a dir, volen combinar entre 2/3 dies de treball des de casa i/o des de l’oficina adaptada als nous temps.”

 

Les dades provenen del Baròmetre Grup Efebé 2021: Teletrabajo y la necesidad de repensar el Espacio Oficina. Pensar i definir conjuntament aquest nou model d’oficina híbrida ajuda a identificar quines tasques són més adequades per fer presencialment a l’oficina i quines altres de forma telemàtica.

✔️ Espais de concentració individual. Crear nous espais innovadors per socialitzar, treballar en equip o fer videotrucades, amb connexió permanent, que s’adapti a les necessitats detectades dels treballadors i treballadores a l’oficina.

✔️ Espais oberts. 

Descarrega PDF

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.