Assistim als Premis Fidem 2022, una gala homenatge als 25 anys de la fundació

16/11/2022

Grup Efebé

Ahir 15 de novembre a les 19 h del vespre es van celebrar els Premis Fidem 2022.

Van tenir lloc al Petit Palau de la Música (Barcelona) per celebrar el 25è aniversari de la Fundació Fidem (Fundació Internacional de la Dona Emprenedora) a través de la gala de premis.

Una festa centrada en les dones premiades d’enguany i, també, amb un homenatge a les 170 grans dones que s’han premiat al llarg de la trajectòria d’aquests premis. Entre elles, la nostra directora, l’Anna Fornt. Fa tres anys Fornt va guanyar el Premi a la Corresponsabilitat, als Premis Fidem 2019.

Actualment l’Anna és sòcia i membre de la Comissió d’Emprenedoria i Conselleria de la Fundació Fidem. A més, va assistir a l’acte acompanyada de la seva mare, Ana Baldrich.

Un dels regals de la vetllada va ser la magnífica intervenció de Pilarín Bayés i Roser Capdevila, dues referents de força i talent femení de la nostra cultura catalana. Amb la seva naturalitat i senzillesa van captivar al públic amb un dels moments més divertits i tendres de la nit.

Qui va rebre els Premis Fidem 2022?

Des de Grup Efebé volem donar l’enhorabona a les set guanyadores dels premis d’aquest 2022. Set dones emprenedores que lluiten i treballen a diari per fomentar una societat més justa. Les lliuradores d’enguany també són dones molt potents i clares definicions de referents femenins: Gina Tost, Sor Lucía Caram, Montse Pineda, Cristina Cabañas Rodriguez i Rosa Maria Calaf.

Les guanyadores dels Premis Fidem 2022 són:

Emprenedoria

Wiame Zaghary – Sòcia fundadora de Xocolàrium. Per obrir-se camí en un camp totalment desconegut per ella, per aprofitar les oportunitats que s’ha trobat al llarg de la seva vida, al Marroc i a Catalunya.

Trajectòria professional i empresa familiar

Luz Casal – cantant, compositora i productora musical. Per exercir un lideratge transformador a través de la música i, a més, utilitzar-la com a instrument per construir ponts de solidaritat.

Corresponsabilitat i emprenedoria social

Judit Mascó – Presidenta de la Fundació Ared. Per creure fermament que la dona és el motor de canvi de la nostra societat i treballar altruistament per empoderar-la, donant-li totes les eines perquè pugui canviar el seu entorn.

Innovació i tecnologia

Núria Pastor – Cofundadora i CEO d’HumanITcare. Per exercir un lideratge transformador i trencador amb estereotips de gènere i, a més, fundar una eina de telemedicina que porta la salut a casa dels pacients.

Internacionalització

Maite Gassó – CEO i Directora Creativa de Lola Casademunt. Per dedicar el seu talent creatiu i la seva passió a fer créixer l’empresa que va crear la seva mare. Doncs, per crear roba que l’empodera i li dóna seguretat.

Posts relacionats

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.