6 consells per a millorar els teus espais de treball

18/12/2023

efebe

Amb motiu del calendari 2024, el grup Papelmatic. format per Papelmatic, Grup Efebé i HGS, ha recollit 6 consells per a millorar els teus espais de treball.

Sabies que el 48,4% de les persones reconeix que els espais on treballen són millorables? Així ho demostra la segona edició del baròmetre de Grup Papelmatic, que tracta sobre la salut en els entorns laborals a Espanya.

Vols saber com pots millorar el teu entorn laboral per a millorar el rendiment i el benestar de les persones? Aquests són els aspectes que has de tenir en compte per a millorar els teus espais de treball:

Revisa la qualitat de l’aire

Des de Efebé recomanem l’ús de revestiments i pintures d’argila 100% naturals per a ajudar a regular la humitat i absorbir les males olors. L’argila natural és, a més, un perfecte aïllant acústic i incrementa l’estalvi energètic, ja que equilibra la temperatura ambiental.

Usa paper secamans

Sabies que l’ús de paper secamans en comptes d’assecadors d’aire redueix en un 77% la contaminació bacteriana ambiental? Des de Papelmatic podran oferir-te infinitat de productes de cel·lulosa per a l’assecat de les mans que, a més de garantir uns nivells d’higiene òptims, són respectuosos amb el medi ambient.

Controla la contaminació acústica

La contaminació acústica afecta directament a la concentració dels treballadors. A Efebé recomanem la instal·lació de panells fonoabsorbents, que poden col·locar-se en diferents espais. Aquests productes no sols redueixen la reverberació acústica, sinó que, a més, ofereixen un disseny atractiu.

 

Aposta per sabons en escuma

Substituir el sabó a granel per càrregues hermèticament segellades ajuda a reduir la contaminació creuada. I si a més aquestes es dosifiquen en forma d’escuma, estem contribuint a l’estalvi de recursos naturals com, per exemple, l’aigua. Pregunta als nostres companys de Papelmatic per les solucions que tenen disponibles.

Inverteix en mobiliari adequat

Des de Efebé som coneixedors dels efectes positius que té l’ús del mobiliari adequat en el desenvolupament de l’activitat en els col·legis o residències per a la tercera edat, entre altres. Triar els productes adequats millora substancialment el benestar de la gent gran o el rendiment dels alumnes.

Garanteix la higiene menstrual

L’accés a productes menstruals en els banys col·lectius és un dret per a totes les persones que menstruen. A Papelmatic disposen d’un ampli ventall de productes menstruals que, a més, són sostenibles amb el medi ambient i saludables per a les persones.

Per poder descarregar el contingut, si us plau faciliti’ns la seva adreça de correu electrònic.

Gràcies! La seva descarrega ja s’ha iniciat!

Alguna cosa ha anat malament, intenteu de nou més tard.

Si us plau revisi els camps marcats.