Escola bressol "El Sucre"

Escola bressol "El Sucre"

Efebé ha dut a terme diferents obres a de millora a la llar d’infants el Sucre per convertir els seus espais en llocs més segurs, saludables i acollidors. Aquestes actuacions s’han periodificat en el temps segons les prioritats de l’escola i s’han realitzat en períodes de vacances per no destorbar als infants i el correcte funcionament del centre.
L’estiu del 2014 es resolen els problemes d’evacuació d’aigües del pati. Quan plou l’aigua s’estanca en diversos àmbits inundant els sorrals adjacents de manera que els nens no puguin sortir a jugar. Efebé refà les pendents pavimentant de nou la superfície amb peces antilliscants i col·locant una canal lineal microperforada d’acer inoxidable que recull les aigües . El Nadal del mateix any es resolen també els problemes d’evacuació d’aigües del pati lateral.
L’any 2015 es substitueixen els paviments de llosetes de diverses aules que es troben força degradats i suposen perills per als infants per uns nous resistents i confortables de fusta sintètica.
Durant les vacances de setmana Santa del present any s’adequa el pati posterior on es troba l’accés amb cotxets al centre. Es projecta una nova rampa d’accés amb paviment continu antilliscant de cautxú que evita ensopegades. S’incorporen també un sorral de jocs i una jardinera.
Les actuacions que està duent a terme Efebé al centre permeten disposar de zones lúdiques exteriors ben condicionades i adaptades a la normativa on els infants aprenen tot jugant.
 

Comparteix a les xarxes socials

Facebook icon
Twitter icon
Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon