Edifici de Centres de Recerca de Catalunya

Edifici de Centres de Recerca de Catalunya

Millor distribució, millor rendiment

L’equip d’EFEBÉ es desplaça fins la Diagonal de Barcelona per tal d’intervenir en les oficines on es trobarà el Centre de Recerca de Catalunya.

Un cop hem estudiat la situació, proposem reformar les oficines existents mitjançant un projecte d’adequació de l’espai a al programa funcional del Centre.

D’aquesta manera, es redistribueixen les oficines dotant el centre amb diferents llocs de treball més privatius per les persones responsables de la institució i altres llocs de treball en espais oberts i compartits alhora per la resta de personal administratiu.

A més, es projecten les dues sales de reunions per poder ser habilitades per realitzar videoconferències en una sola sala. Amb aquesta acció, s’obre la possibilitat de poder organitzar reunions de major format o de transformar aquest espai en una sala de formació.

Des d’EFEBÉ també vam habilitar una gran zona de recepció per donar la benvinguda a les visites, a més d’instal·lar un espai de descans personal.

Comparteix a les xarxes socials

Facebook icon
Twitter icon
Google icon
LinkedIn icon
Pinterest icon
e-mail icon

Programes i packs associats